29/10/2020

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ: Χωρίς εκπροσώπους των ομάδων η κλήρωση της Δευτέρας

Η ΕΠΣ Κέρκυρας γνωστοποιεί, μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου της, πως η κλήρωση της 2η Φάσης του τοπικού Κυπέλλου θα διενεργηθεί την προσεχή Δευτέρα (2/11), στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού, στις 7 το απόγευμα, δίχως την παρουσία εκπροσώπων των συλλόγων:


«Η Επιτροπή Κυπέλλου της Ε.Π.Σ Κέρκυρας ανακοινώνει στα Σωματεία, που προκρίθηκαν στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021, ότι η κλήρωση της φάσης αυτής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2.11.2020 και ώρα 19:00, στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας.


Εξαιτίας των συνθηκών, που επικρατούν και δυσχεραίνουν τη δυνατότητα συναθροίσεων και των περιοριστικών μέτρων για τον covid-19, που επικρατούν στην περιφερειακή ενότητά μας η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή με παρουσία μελών του Δ.Σ και δημοσιογράφων, χωρίς τη συμμετοχή εκπροσώπων Σωματείων.


Για το λόγο αυτό θα πρέπει μέχρι τη Δευτέρα 2.11.2020, στις 11 το πρωί όποιος ενδιαφερόμενος (μέλος Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ ή δημοσιογράφος) θα παραστεί στη διαδικασία να το δηλώσει στη Γραμματεία της Ένωσης. Δε θα επιτραπεί, για ευνόητους λόγους, η είσοδος σε άτομο, που δε θα βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων, που θα καταρτισθεί το πρωί της Δευτέρας.


Το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας στο δικτυακό τόπο της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας: www.epskerkyras.gr.»

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
29
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φαίδρος, Φαιδρής, Φαιδρινός, Φιλουμένη, Φιλομένη, Φιλούμενος, Φιλόμενος, Φιλουμένη, Φιλομένη, Φίλος, Φίλη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb