28/10/2020

Σφίγγει ο… κορωνο-κλοιός για τις ομάδες της βόρειας Κέρκυρας!

Μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού σε ποδοσφαιρικά σωματεία της νότιας Κέρκυρας (Αστέρας Πετριτή, ΑΟ Κάβος, Κεραυνός Δραγωτινών), καθώς και στην διοργανώτρια αρχή, την ΕΠΣΚ, πλέον οι... σειρήνες του συναγερμού ηχούν έντονα και στο βόρειο συγκρότημα του νησιού!


Από τον Covid 19, λοιπόν, προσβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Χαλικιάς. Αναφέρουμε το όνομά του, διότι προέβη ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Όπως έγραψε, βρίσκεται σε καραντίνα και δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν, μέχρις ότου ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα.


Ο Χαλικιάς έχει δελτίο στον Εθνικό Περουλάδων, όμως τα τελευταία περίπου δύο χρόνια απέχει από τις δραστηριότητες της ομάδας. Επομένως, το κρούσμα ουσιαστικά δεν «χρεώνεται» στον σύλλογο. Ο αδελφός του αγωνίζεται στον Εθνικό και -όπως πληροφορούμαστε- δεν έχει μολυνθεί από τον νέο ιό.


Έξαλλου, από Covid 19 πάσχει και ο ανηψιός ενός παίκτη του Οδυσσέα Αυλιωτών. Ο τελευταίος, πάντως, είναι «καθαρός» και λαμβάνει κανονικά μέρος στις εκδηλώσεις του σωματείου (προπονήσεις και αγώνες).


Υπεςνθυμίζουμε, τέλος, ότι ένας άλλος ποδοσφαιριστής του Οδυσσέα Αυλιωτών, ο Ιωακείμ Χιουσένι, στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, καθότι υπήρχε η υποψία ότι είναι φορέας κορωνοϊού. Το τεστ βγήκε αρνητικό και ο 28χρονος επιθετικός «ανέβασε» το ιατρικό πιστοποιητικό στην προσωπική του σελίδα, στο Facebook, επικρίνοντας εκείνους που έσπευσαν να τον «στιγματίσουν».


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
5
Δεκέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλης, Σαβούλη, Σαββούλα, Σαβούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb