27/10/2020

Οδηγίες στους πολίτες που προσέρχονται στο Νοσοκομείο

Από την Διοίκηση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και σύμφωνα με τις νέες οδηγίες των επιστημόνων του ΕΟΔΥ που παρακολουθούν την εξέλιξη της νόσου για τον Covid 19, και βάσει των δεδομένων που αφορούν το Νησί μας ανακοινώνεται ότι:

Στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ του Νοσοκομείου γίνεται έλεγχος των επισκεπτών που εισέρχονται στους χώρους του Νοσοκομείου και γίνεται ενημέρωση για τους κανόνες που πρέπει αυστηρά να τηρούνται καθ όλη την διάρκεια παραμονής των στο Νοσοκομείο.

Στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία οι ασθενείς εξυπηρετούνται ΜΟΝΟΝ κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα :2661030062 και 2661360873 και προσέρχονται φορώντας πάντα μάσκα και κρατώντας ευλαβικά τις αποστάσεις.

Ο προεγχειρητικός έλεγχος για sars-cov-2 σε ασθενείς που θα μεταβούν σε Νοσοκομείο εκτός Νομού, γίνεται καθημερινά 10.00-11.00 π.μ, και το αποτέλεσμα παραλαμβάνεται από τον οικίσκο, μπροστά από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Οι κεντρικές θύρες των κλινικών θα παραμένουν κλειστές όλο το 24ωρο.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως σε κάθε ασθενή παραμένει αυστηρά ένας συνοδός και μόνον όταν αυτό όταν κρίνεται απαραίτητο, με σύσταση του θεράποντος ιατρού και μετά την χορήγηση σχετικής έγγραφης άδειας.

Το λοιπό επισκεπτήριο απαγορεύεται αυστηρά όλο το 24ωρο.

Παρακαλούμε θερμά, να τηρείτε τις οδηγίες που δίνονται από τους λειτουργούς υγείας, ώστε να επιτελέσουν το έργο τους, προστατεύοντας εμάς και τις ευπαθείς ομάδες.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
5
Δεκέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλης, Σαβούλη, Σαββούλα, Σαβούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb