26/10/2020

Εγκαινιάστηκε το «σπίτι» της κερκυραϊκής ξιφασκίας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημίας Οπλομαχίας Κέρκυρας (ΑΣΑΟΚ) εγκαινίασε το περασμένο Σάββατο (24/10) το απόγευμα το νέο προπονητήριο του.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, οι προπονητές και οι επιστημονικοί συνεργάτες, τους οποίους παρουσίασε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Μουρμούρης, ο οποίος δεν παρέλειψε να επισημάνει τόσο τις υψηλές προδιαγραφές που πληροί ο νέος αυτός χώρος, όσο και τους στόχους του σωματείου. Επίσης, το παρόν έδωσαν αθλητές και αθλήτριες της ξιφασκίας και αρκετοί γονείς και κηδεμόνες.


Να σημειωθεί ότι την παρουσίαση την έκανε η αθλητικογράφος (μέλος του ΠΣΑΤ), Ματούλα Ανδριώτη, στην οποία απονεμήθηκε ευχαριστήριο δίπλωμα για την προσφορά της στην προβολή και ανάδειξη του αθλήματος, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Ε.Ο Λευκίμμης 6-8 (με εμβαδόν 160 τ.μ) και περιλαμβάνουν 7 πίστες προπόνησης, αίθουσα φυσικής κατάστασης, τουαλέτες, αποδυτήρια και ρεσεψιόν, ενώ παρατέθηκε και μπουφές.


Οι ιθύνοντες του ΑΣΑΟΚ εξάλλου, τίμησαν τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:

Με υποτροφία η Χαριτίνη-Αντωνία Κουρκούλου-Κουσουνή.

Με χρυσά Σπαθιά: Χαριτίνη-Αντωνία Κουρκούλου-Κουσουνή, Ανδρέας Μουρμούρης και Ελευθερία Αρχοντίδη.

Με μπλέ σπαθιά: Σοφία Καραγιαννίδου & Αικατερίνη Μουρμούρη.

Με διπλώματα: Νικόλαος Καραβασίλης, (που είναι ο πρώτος αθλητής, που γράφτηκε στον ΑΣΑΟΚ) καθώς και τους Ελπίδα Γαγγάδη και Σπυρίδωνα Φακιολά.

Διπλώματα στους Ενήλικες ξιφομάχους: Μαριέτα Ορφανού, Λαμπροθέα Πανδή, Ελπίδα Τσιριγώτη & Αταλάντη Μπέσιου.

Ευχαριστήρια διπλώματα έλαβαν ο προπονητής Σπύρος Ρίγγας (διπλωματούχος της σχολής προπονητών ξιφασκίας της ΓΓ Αθλητισμού), οι επιστημονικοί συνεργάτες Δρ. Χρήστος Ριγανάς (Εργοφυσιολόγος). Βασίλης Καραγιαννίδης (Χειρούργο Ορθοπαιδικός) Βασίλης Στασινός (Καρδιολόγος), Στέλλα Κουλουριδάκη- Μπουζούκη (Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος BSc MSc),ο Πέτρος Τσόκας (προπονητή του ΟΞΙ Φλώρινας), ο Δημήτρης Κάζαγλης (προπονητής του ΑΣΑΟ) και τον Νίκο Παυλόπουλο έφορος του ΑΣΑΟ) και στον Μάκη Σκορδίλη (αθλητικός συντάκτης της εφημερίδας ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ).


Επι της ευκαιρίας, παραθέτουμε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΑΟΚ:

Πρόεδρος: Σπύρος Μουρμούρης

Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Καραγιαννίδης

Γ.Γραμματέας: Όμηρος Παρσαλής

Ταμίας: Στέλλα Σοϊλεμετζίδου

Μέλος: Δημήτριος Βαρβέρης.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
2
Δεκέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb