25/10/2020

Αρνητικό το μοριακό τεστ του Χιουσένι

Όπως πριν από λίγες μέρες έγραψε η ιστοσελίδα μας, τα ποδοσφαιρικά σωματεία του βορείου συγκροτήματος της Κέρκυρας είναι σε επιφυλακή, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στο Σιδάρι.


Ένας παίκτης που θεωρήθηκε «ύποπτος» ότι έχει μολυνθεί, είναι ο Ιωακείμ Χιουσένι, του Οδυσσέα Αυλιωτών, λόγω του ότι εργάζονταν σε εστιατόριο του Σιδαρίου, στο οποίο μαγαζί εντοπίστηκαν επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid 19. Ο 28χρονος επιθετικός πήγε στο πολυιατρείο της Ρόδας και υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, το οποίο εν τέλει ήταν αρνητικό, προς ανακούφιση του ιδίου, των οικείων του, των φίλων του και της ομάδας του.


Την περασμένη Πέμπτη (22/10), όπου ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν εν αναμονή των αποτελεσμάτων του τεστ αντισωμάτων, ο Οδυσσέας Αυλιωτών ακύρωσε την προγραμματισμένη απογευματινή του προπόνηση, για προληπτικούς λόγους.


Ο Χιουσένι ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα, στο Facebook, το ιατρικό πιστοποιητικό, που αποδεικνύει ότι είναι «καθαρός» και το οποίο δημοσιεύουμε ακριβώς πιο δίπλα.

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
26
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυπαρισσία, Σίσσυ, Παρέσια, Παρεσίνα, Παρεσσία, Παρέσσα, Νίκων, Στέργιος, Στέργης, Στέργος, Στεργία, Στεργιανή, Στεργιούλα, Στεργιούδα, Στυλιανός, Στυλιανή, Στέλιος, Στελής, Τέλης, Τέλιος, Στελίτσα, Στέλα, Στέλλα, Στέλια, Τέλα, Τελία, Τελίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb