22/10/2020

Οι 28 ομάδες που πέρασαν στην Β’ Φάση του τοπικού Κυπέλλου

Με την διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα μεταξύ ΑΟ Κάβου - Κρόνου Αργυράδων (2-0), ολοκληρώθηκε η Α' Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας, επομένως γνωρίζουμε πλέον όλες τις ομάδες (και τις 28) που πήραν το... εισιτήριο για τον επόμενο Γύρο.


Από την Α1' Κατηγορία, πέρασαν 14 σωματεία. Πρόκειται για τον ΑΟ Παξών, τον ΑΟ Κάβο, τον Φαίακα Μαραθιά, την Αναγέννηση Περιβολίου, τον Αστέρα Πετριτή, τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου, τον Ατρόμητο Στρογγυλής, τον Όλυμπο Κέρκυρας, τον Νέο 2017, την ΑΕ Καναλίων, τον Αστέρα Λιαπάδων, τον Οδυσσέα Αυλιωτών, τον Θιναλιακό Αχαράβης και τον Αχιλλέα Νυμφών.


Από την Α' Κατηγορία, πέρασαν επίσης 14 σύλλογοι: ο Κρόνος Αργυράδων, ο ΑΟ Σιναράδων, ο ΑΠΣ Μπενίτσες, ο ΠΑΟΣ Κανονιού, ο Άρης Μέσης, ο Ατρόμητος Άφρας, ο ΠΑΟ Κορακιάνας, η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων, ο Εθνικός Περουλάδων, ο Δίας Κασσιώπης, ο ΑΟ Κέρκυρα, η ΑΕ Φαιάκων, ο Μέγας Αλέξανδρος και η Ομόνοια Γαστουρίου.


Να επισημανθεί ότι 7 ομάδες προκρίθηκαν έχοντας το απόλυτο σε νίκες. Το «3 στα 3» έκαναν ο ΑΟ Παξών (1ος Όμιλος), ο Αστέρας Πετριτή (3ος Όμιλος), ο ΠΑΟΣ Κανονιού (4ος Όμιλος), ο Όλυμπος Κέρκυρας (5ος Όμιλος), ο ΠΑΟ Κορακιάνας (6ος Όμιλος) και ο Θιναλιακός Αχαράβης (8ος Όμιλος), ενώ «2 στα 2» είχε ο Μέγας Αλέξανδρος (10ος Όμιλος).


Από τα 10 σωματεία που αποκλείστηκαν στην Α' Φάση, τα 2 είναι της Α1' ΕΠΣΚ (Ολυμπιάδα Καρουσάδων και Βολίδα Κάτω Γαρούνα, που απείχε), ενώ τα υπόλοιπα 8 ήταν της Α' ΕΠΣΚ (Αστέρας Μωραιτίκων, Ηρακλής Αγίων Δέκα, Θύελλα Γαρίτσας, ΑΟ Κοντόκαλι, ΓΕ Παλαιοκαστριτών, Ηρακλής Σφακερών, Ποσειδώνας Βιταλάδων και Αστέρας Σπαρτύλα).


Υπενθυμίζουμε ότι στην φετινή διοργάνωση δεν δήλωσαν συμμετοχή τρεις σύλλογοι της Α' Κατηγορίας και συγκεκριμένα ο Κεραυνός Ποταμού, ο ΑΟ Βασιλάτικα και ο Κεραυνός Δραγωτινών.


Η κλήρωση της Β' Φάσης, αναμένεται να διενεργεί από την Ένωση το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας (26/10), δίχως την παρουσία εκπροσώπων των 28 ομάδων, λόγω πανδημίας.


Όσον αφορά, τέλος, τα σωματεία της Γ' Εθνικής (ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ, ενδεχομένως και ΑΟ Κασσιόπη), θα «εισέλθουν» στον θεσμό από τον Γ' Γύρο.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
30
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ανδρέας, Αντρέας, Ανδρίκος, Αντρίκος, Ανδρούλα, Αντρούλα, Ανδρίτσα, Αντρίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb