17/10/2020

Την 1η Νοέμβρη ξεκινούν τα Πρωταθλήματα Κ12 & Κ10

Η ΕΠΣ Κέρκυρας γνωστοποίησε την διαδικασία διεξαγωγής των φετινών Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ12 και Κ10, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου.


Ας δούμε το σχετικό δελτίο Τύπου της Ένωσης:


«Η Επιτροπή Υποδομών σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων της δύναμής μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.
Στα πλαίσια της εφαρμογής των κυβερνητικών μέτρων και για την αποφυγή της διασποράς λόγω συνωστισμού του Covid-19, η Επιτροπή αποφάσισε:


1. Οι αγώνες των πρωταθλημάτων Κ10-Κ12 να διεξαχθούν με τη μορφή πρωταθλήματος σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή θα χωριστούν σε 3 ομίλους των 5 ομάδων για την κατηγορία Κ12 και σε 2 ομίλους των 6 ομάδων και 1 όμιλος των 5 ομάδων για την κατηγορία Κ10.


2. Οι αγώνες των πρωταθλημάτων αυτών θα ξεκινήσουν την Κυριακή 1.11.2020, θα διεξάγονται από ώρα 10.30-13.00 και εν είναι εφικτό με την παρουσία διαιτητή με σημαντικότερο σκοπό τη διεξαγωγή του αγώνα σύμφωνα με τους κανόνες και τους κανονισμούς του δίκαιου παιχνιδιού.

 

3. Σε κάθε περίπτωση θα συντάσσεται φύλλο αγώνα και θα κατατίθεται στην Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Κ την επόμενη των αγώνων.

 

4. Στην κατηγορία των Κ12 θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των αγώνων.

 

5. Κάθε ομάδα στην κατηγορία των Κ12 έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο φύλλο αγώνα μέχρι και 18 ποδοσφαιριστές και θα επιτρέπονται 9 αλλαγές ποδοσφαιριστών καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα όταν το παιχνίδι δεν είναι σε ροή( έχει σταματήσει).


6. Σωματεία που συμμετέχουν πάνω από 2 τμήματα σε πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (με ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης και αριθμό δελτίου αν και εφόσον έχουν)».

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
22
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb