17/10/2020

«Καρουσαδίτες» και οι Σκολαρίκης & Μαρτίνος

Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων προχώρησε σε δυο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της , αποκτώντας τους Άγγελο Σκολαρίκη (ΦΩΤΟ ΕΠΑΝΩ) και Αντώνη Μαρτίνο(ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ).


Ο μεν Σκολαρίκης(για την μεταγραφή του οποίου είχε προσφάτως κάνει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ το CORFU CORNER.GR) προέρχεται από την Βολίδα Κάτω Γαρούνα και τον Σεπτέμβρη «ναυάγησε» η μεταγραφή του στον Νέο 2017, παρότι είχε ανακοινωθεί από τους «γαλάζιους», ενώ ο δε Μαρτίνος την περασμένη σαιζόν ανήκε στο δυναμικό του Θιναλιακού Αχαράβης στην Γ΄ Εθνική.


Παραθέτουμε τα σχετικά δελτία Τύπου του σωματείου της βορειοδυτικής Κέρκυρας:


«Το Δ.Σ της ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τον Ποδοσφαιριστή Άγγελο Σκολαρίκη .....Ο Άγγελος αγωνιζόταν στην Βολίδα ενώ το καλοκαίρι είχε αποκτηθεί από τον ΝΕΟ 2017!
Τον καλωσοριζουμε στην οικογένεια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ και του ευχόμαστε, καλη ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες»!!!!!


«Το Δ.Σ της ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επιστροφή του Αντώνη Μαρτίνου στην ομάδα μας.....Ο Αντώνης πέρυσι αγωνιζόταν στον Θιναλιακό!


Τον καλωσοριζουμε στην οικογένεια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ και του ευχόμαστε, καλη ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες»!!!!!

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
23
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb