15/10/2020

Ρεπό και… δείπνο στον Φαίακα Μαραθιά

Μπορεί τα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κέρκυρας να ξεκινούν το προσεχές σαββατοκύριακο, εν τούτοις όμως ο νεοφώτιστος Φαίακας Μαραθιά δεν θα αγωνιστεί.


Βάσει προγράμματος, το «συγκρότημα» του Σπύρου Νικομάνη θ' αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Βολίδα Κάτω Γαρούνα, η οποία ωστόσο απέχει από τις τοπικές διοργανώσεις, γι' αυτό και η αναμέτρηση θα κατακυρωθεί υπέρ του Φαίακα με 3-0 άνευ αγώνα. Λόγω του ρεπό, η ομάδα προγραμμάτισε προπόνηση για αύριο Παρασκευή (16/10), στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίου.


Στο μεταξύ, σήμερα Πέμπτη το απόγευμα η Διοίκηση του σωματείου παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Καλημέρα», που βρίσκεται στην περιοχή του Μαραθιά.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb