15/10/2020

Έντονη δυσαρέσκεια σε Κάβο και Δραγωτινά για ΕΠΣΚ

Τελικά, κανονικά θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο οι προγραμματισμένοι αγώνες των τοπικών Πρωταθλημάτων μεταξύ ΑΟ Κάβου - Κεραυνού Αγίου Νικολάου (Α1' Κατηγορία) και Κεραυνού Δραγωτινών - Κρόνου Αργυράδων (Α' Κατηγορία).


Σήμερα Πέμπτη (15/10) το πρωί, η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΣ Κέρκυρας αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτά τα αιτήματα του Κάβου και του Κεραυνού Δραγωτινών για αναστολή των παιχνιδιών τους, λόγω του ότι μέλη των δύο ομάδων έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό.


Η ΕΠΣΚ απέρριψε τα αιτήματα των δύο σωματείων, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και την γνωμοδότηση της Υγειονομικής Επιτροπής της Ένωσης, δεδομένου ότι για να αναβληθεί ένα ματς, θα πρέπει τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid 19 σε κάποια ομάδα να είναι τουλάχιστον τρία στον αριθμό.


Το CORFUCORNER.GR επικοινώνησε με στελέχη του ΑΟ Κάβου και του Κεραυνού Δραγωτινών, τα οποία μας εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους απέναντι στην διοργανώτρια αρχή, καθότι υποχρεώνει τις ομάδες τους να παίξουν, παρόλο που έχουν διακόψει τις προπονήσεις τους εδώ και αρκετές μέρες.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
22
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb