14/10/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Τέλος οι Οντσεφ & Τρπέφσκι, πιθανή επιστροφή Κολοβού στον Φαίακα

Πρόωρο τέλος στην συνεργασία της με τους Τόσε Οντσέφ (περυσινό απόκτημα) και Στέφαν Τρπέφσκι (φετινή μεταγραφή), έβαλε τέλος η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα Κέρκυρας, καθώς οι εν λόγω παίκτες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα μέσα στο γήπεδο στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος.


Στον αντίποδα, η διοίκηση του κερκυραϊκού σωματείου, προσπαθώντας να βγάλει την ομάδα από την αρκετά δύσκολη αγωνιστική θέση που βρίσκεται και να καταφέρει να γίνει ανταγωνιστική στην Handball Premier, θέλει να ενεργοποιήσει και πάλι τον Γιώργο Κολοβό, ο οποίος αν και ανήκε στο ρόστερ της ομάδας, εν τούτοις δεν συμμετείχε πουθενά.

 

 

Ο 24χρονος δεξιός ίντερ, που προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου, έχει θητεύσει στο γερμανικό Πρωτάθλημα, αλλά και στον ΠΑΟΚ.

 

Σύντομα, επίσης, αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, μετά την παραίτηση του Νίκου Ριγανά.

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb