14/10/2020

Για την αναβολή ή μη δύο αγώνων αποφασίζει η ΕΠΣΚ

Αύριο Πέμπτη (15/10) θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΣ Κέρκυρας, προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με την αναβολή ή μη δύο παιχνιδιών της πρεμιέρας των τοπικών Πρωταθλημάτων.


Υπενθυμίζουμε ότι δύο σωματεία, ο ΑΟ Κάβος και ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου, αιτήθηκαν επισήμως στην Ένωση να μην τελεστούν οι εντός έδρας αγώνες τους με Κεραυνό Αγίου Νικολάου και Κρόνο Αργυράδων αντίστοιχα, λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού σε μέλη της ομάδας τους.


Το ΑΟ Κάβος - Κεραυνός Αγίου Νικολάου (Α1' Κατηγορία, Νότιος Όμιλος) είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17/10), στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης, ενώ το Κεραυνός Δραγωτινών - Κρόνος Αργυράδων έχει οριστεί να γίνει την Κυριακή (18/10), στο ίδιο γήπεδο. Οι γηπεδούχες ομάδες, εδώ και αρκετές μέρες έχουν διακόψει τις προπονήσεις τους.


Το CORFUCORNER.GR επικοινώνησε με διοικητικό στέλεχος της ΕΠΣΚ. το οποίο δεν μας ξεκαθάρισε αν θα γίνει ή όχι αποδεκτό το αίτημα των δύο συλλόγων, αφού αυτό θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί αρμοδίως. Αρκέστηκε μόνο να μας αναφέρει ότι εάν κι εφόσον αποφασιστεί η αναβολή των προαναφερομένων ματς, αυτό θα γίνει κατ' εξαίρεση και για τελευταία φορά, τόσο για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων, όσο κυρίως επειδή το υγειονομικό πρωτόκολλο προβλέπει την μη τέλεση ενός αγώνα μόνο στην περίπτωση που τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid 19 σε κάποιο σωματείο είναι από τρία και πάνω.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb