14/10/2020

Θιναλιακός Vs Κορομπόκη! Ποιος παίκτης είναι η… «πέτρα του σκανδάλου»;

Πολύ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση του Θιναλιακού κατά του Παναγιώτη Κορομπόκη, μέσω της οποίας η Διοίκηση εξαπέλυσε «δριμύ κατηγορώ» προς τον πρώην προπονητή της ομάδας και νυν της ΑΕ Λευκίμμης.


Το Δ.Σ. του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατήγγειλε τον 47χρονο τεχνικό ότι «με ανήθικο και κατάπτυστο τρόπο προσπάθησε να υφαπάρξει ποδοσφαιριστή της ομάδας». Υποννοώντας ότι επιδίωξε να «κλέψει» κάποιον παίκτη, για να τον πάρει στην ΑΕΛ.


«Η συμπεριφορά του κυρίου Κορομπόκη, ήταν μια γροθιά στο στομάχι μας. Για πέντε χρόνια του φερθήκαμε άψογα και του παρείχαμε ό,τι μας ζήτησε, αυτός όμως δεν σεβάστηκε τώρα ούτε εμάς, ούτε την ομάδα μας», ανέφερε στο CORFUCORNER.GR ο Πρόεδρος του συλλόγου της Αχαράβης, Χρήστος Ανεμογιάννης, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.


Η ιστοσελίδα μας μίλησε με ανθρώπους της Διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Θιναλιακού, αλλά αρνήθηκαν ευγενικά να μας αποκαλύψουν το όνομα του ποδοσφαιριστή που επιχείρησε να τους πάρει ο Αθηναίος προπονητής. Κάναμε μια μικρή έρευνα και καταλήξαμε στο παρακάτω συμπέρασμα, που ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να επιβεβαιωθεί...


Πριν από λίγες μέρες (και συγκεκριμένα το Σάββατο 3 Οκτωβρίου), ο Παναγιώτης Κορομπόκης πήγε στο γήπεδο του Θιναλίου, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του τοπικού Κυπέλλου μεταξύ θιναλιακού - Αχιλλέα Νυμφών. Την αμέσως επόμενη μέρα, ο 47χρονος τεχνικός φέρεται να προσέγγισε τον Εριόν Μπάρντι και να προσπάθησε να τον πείσει να μεταγραφεί στην Λευκίμμη. Όταν οι παράγοντες των «οράνιε» αντιλήφθηκαν ότι ο προπονητής αποπειράθηκε να «ψήσει» τον νεαρό πολύ ταλαντούχο χαφ, «έπεσαν από τα σύννεφα» κι έγιναν έξω φρενών, με συνέπεια να ακολουθήσει η καταγγελτική ανακοίνωσή τους. ιδού, λοιπόν, ποιος μπορεί να αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου»!


Εδώ, να επισημάνουμε ότι προσφάτως οι Λευκιμμιώτες απέκτησαν τρεις περσινούς παίκτες του Θιναλιακού, τους Παναγιώτη Ματσοβίλα, Νίκο Μουζακίτη και Νίκο Πουλημένο. Μαθαίνουμε επίσης ότι η ΑΕΛ θέλησε να πάρει και τον Κώστα Λούβρο, που όμως κατέληξε στον Αστέρα Πετριτή, ενώ πέραν του Εριόν Μπάρντι, λέγεται πως έγινε πρόταση και σε ακόμη δύο νυν ποδοσφαιριστές των «πορτοκαλί», τους Φρανκ Μπάρυ και Γιώργο Κούδα.


Όπως και να ‘χει, το γεγονός είναι ένα: Η μέχρι πρότινος εξαιρετική σχέση της ομάδας της Αχαράβης με τον Κορομπόκη, όχι απλά διαταράχθηκε, αλλά κατ' ουσία σμπαραλιάστηκε!


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb