14/10/2020

Στηρίζει παίκτες και προπονητή η Ολυμπιάδα

Την στήριξή της προς τους παίκτες και τον προπονητή της Ολυμπιάδας Καρουσάδων εκφράζει η Διοίκηση του σωματείου, μετά την οδυνηρή εντός έδρας Κυριακάτικη ήττα από την ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων στο Κύπελλο και τον  αποκλεισμό της ομάδας από την συνέχεια της διοργάνωσης.


Παραθέτουμε την ανάρτηση των «μπλέ»


«Την ήττα(αποκλεισμό) γνώρισε η ομάδα μας για την 3η Αγωνιστική του 7ου ομίλου Κυπέλλου Κέρκυρας με αντίπαλο την ΕΝΩΣΗ 0-1. Σε ένα παιχνίδι με ένα σορό χαμένες ευκαιρίες και δοκάρια για την ομάδα μας, που στο τέλος δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και όπως είναι γνωστό ότι η μπάλα τιμωρεί με μία φάση δεχθήκαμε το γκολ.


Σύσσωμο το ΔΣ στηρίζει τους Ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Γιάννη Καλούδη!!


Ευχόμαστε στην Ένωση καλή συνέχεια στο Κύπελλο όσο και στο Πρωτάθλημα.


Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι για την 1η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή 18/10 που φιλοξενούμε την ομάδα της ΑΕ Καναλίων»!

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb