13/10/2020

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για την λαχειοφόρο αγορά

Αναφορικά με την λαχειοφόρο αγορά που οργανώνει η ΕΠΣ Κέρκυρας με έπαθλο ένα αυτοκίνητο, εξεδόθη από την διοργανώτρια αρχή η ακόλουθη ανακοίνωση

«Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Π.Σ Κέρκυρας αποφάσισε να προχωρήσει στη λαχειοφόρο αγορά δίνοντας τη δυνατότητα στα σωματεία εξεύρεσης πόρων, για τα λειτουργικά τους έξοδα.

Αναζητήθηκε και συμφωνήθηκε η αγορά αυτοκινήτου Peugeot 108 συνολικής αξίας 9.950 ευρώ, τα οποία θα καλυφθούν με τη συνεισφορά των σωματείων.

Για το σκοπό αυτό καλούνται τα σωματεία να καταβάλλουν στη Γραμματεία της ΕΠΣ Κέρκυρας μέχρι και τις 20.10.2020:
Το ποσό των 300 ευρώ, για 250 λαχνούς για τις ομάδες της Α1 κατηγορίας
Το ποσό των 250 ευρώ, για 200 λαχνούς για τις ομάδες της Α κατηγορίας

Το κόστος των λαχνών θα καλυφτεί εξ ολοκλήρου από την ΕΠΣ Κέρκυρας.
Αν για οποιοδήποτε λόγο δε συγκεντρωθεί το ποσό της αγοράς του αυτοκινήτου, εξαιτίας της μειωμένης συμμετοχής των σωματείων και αδυναμίας της Ε.Π.Σ Κέρκυρας να καλύψει το υπόλοιπο ποσό η λαχειοφόρος αγορά δε θα γίνει και τα χρήματα θα επιστραφούν στα σωματεία».

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb