13/10/2020

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για τους προπονητές των τοπικών ομάδων

Η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με τους προπονητές που απασχολούν τα τοπικά σωματεία, την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

 

«Σας ενημερώνουμε ότι η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΣ Κέρκυρας εξαιτίας της καθυστερημένης έκδοσης του Κανονισμού Προπονητών ΕΠΟ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 αποφάσισε τα εξής:

1. Τα σωματεία της Α1 κατηγορίας υποχρεωτικά θα πρέπει να απασχολούν προπονητές κατόχους ταυτότητας τριετίας UEFA C και ανώτερης κατηγορίας.


2. Τα σωματεία της Α1 κατηγορίας που θα προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή θα πρέπει υποχρεωτικά :

α) Όσα σωματεία απασχολούν προπονητή με ταυτότητα τριετίας UEFA B θα προσλαμβάνουν προπονητή ίδιας κατηγορίας.

β) Όσα σωματεία απασχολούν προπονητή με ταυτότητα τριετίας UEFA C θα προσλαμβάνουν προπονητή ανώτερης κατηγορίας.


3. Τα σωματεία υποδομών υποχρεωτικά θα πρέπει να απασχολούν προπονητές με ταυτότητα τριετίας UEFA C τουλάχιστον.

4. Τα σωματεία της Α1 κατηγορίας που δεν απασχολούν διπλωματούχο προπονητή θα τους επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται από τον Κανονισμό προπονητών.

5. Τα σωματεία της Α κατηγορίας δεν υποχρεούνται στην πρόσληψη διπλωματούχου προπονητή. Όσα όμως απασχολούν προπονητή διπλωματούχο, σε περίπτωση αλλαγής θα πρέπει να προσλαμβάνουν προπονητή τουλάχιστον με ταυτότητα UEFA C.

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb