13/10/2020

Για ανηθικότητα καταγγέλλει τον Κορομπόκη ο Θιναλιακός

Μπορεί ο Θιναλιακός και ο Παναγιώτης Κορομπόκης να συνεργάστηκαν και να συμπορεύτηκαν για αρκετά χρόνια πανηγυρίζοντας τίτλους και διακρίσεις, τώρα όμως η Διοίκηση των «οράνιε» εξαπολύει μύδρους κατά του Αθηναίου προπονητή!


Όπως καταγγέλλουν οι ιθύνοντες του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας, ο 47χρονος τεχνικός επιδίωξε τις τελευταίες μέρες «με ανήθικο και κατάπτυστο τρόπο» να «κλέψει» ποδοσφαιριστή της ομάδας (προφανώς για λογαριασμό της ΑΕ Λευκίμμης), ενώ παράλληλα τον κατηγορούν ότι δεν τους είπε ένα δημόσιο «ευχαριστώ» για τις ιδανικές συνθήκες εργασίας που του παρείχαν, καθώς και την οικονομική συνέπειά τους απέναντι του.


Παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία του συλλόγου της Αχαράβης:«ΑΧΑΡΑΒΗ 13 - 10 -2020
Δεν είναι πολύς καιρός που με ανακοίνωση μας θελήσαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κ. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΚΟΡΟΜΠΟΚΗ για την προσφορά του στην ομάδα μας τα τελευταία 5 χρόνια.


Υπερθεματίσαμε μάλιστα εκθειάζοντας τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις αλλά και την δυνατότητα του να κεφαλαιοποιεί αποτελεσματικά το έμψυχο δυναμικό μιας ομάδας. Ξεχάσαμε ωστόσο να υπογραμμίσουμε το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που εμείς του προσφέραμε για να μπορεί να εξελίξει τις δυνατότητες του, και αναλύουμε παρακάτω:


1. Ποδοσφαιριστές από το "πάνωράφι" όσους και οποίους μας ζήτησε χωρίς καμία διαπραγμάτευση


2. Μόνιμο φυσιοθεραπευτή σε όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες αδιάλειπτα 3 χρόνια τώρα


3. Συνεργάτη γυμναστή, το σημερινό μας προπονητή κ.Δημήτρη Φραγκουλη (κάτοχο UEFAA) κατ ευθείαν από την Super League ΑΟ ΚΑΣΙΩΠΗ με εμπειρίες από ΓΡΗΓΟΡΊΟΥ και ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ


4. Προπονητή τερματοφυλάκων τον κορυφαίο στην ΚΕΡΚΥΡΑ κ. Χρήστο Βασαλο


5. Γήπεδο αποκλειστικής χρήσης με πλήρως ανακαινισμένα αποδυτήρια και συνθήκες που θα ζήλευαν ποδοσφαιριστές πολύ υψηλότερων κατηγοριών


6. Αθλητικό ψυχολόγο


7. Ειδικό αναλυτή αγώνων, για να προετοιμάζεται η ομάδα όσο το δυνατόν τελειότερα.


8. Ξεκινώντας από τον ίδιο πρώτα αλλά και για όλη την ομάδα μετά ,απόλυτη συνέπεια στην οικονομική μας συμφωνία, με το μισθό του να τρέχει μπροστά από τον μηνά που εργαζόταν ( παρόλο που η αγωνιστική χρονιά δεν τελείωσε λόγω πανδημίας , ο ίδιος ανταμείφτηκε ολόκληρο τον μήνα και ας μην εργάστηκε)


9. Πέραν των συμφωνημένων υποχρεώσεων ο κ. Π. ΚΟΡΟΜΠΟΚΗΣ απολάμβανε και άλλων καθημερινών διευκολύνσεων που οι άνθρωποι της Διοίκησης του προσέφεραν αφειδώς χωρίς υπολογισμό κόστους.


Όλα αυτά τα με μεγάλη πικρά τα δημοσιεύουμε , πρώτα απ όλα γιατί περιμέναμε ένα δημόσιο ευχαριστώ , στη Διοίκηση και στην ομάδα, κάτι που δεν έκανε με κανέναν τρόπο παρ ότι είχε τις ευκαιρίες , αλλά κυρίως γιατί με τρόπο ανήθικο και κατάπτυστο ,κυρίως λόγο της σχέσης που διαμορφώσαμε 5 χρόνια τώρα προσπάθησε στην κυριολεξία να υφαρπάξει ποδοσφαιριστή της ομάδας μια εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.


Είναι γνωστό ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο, θυμίζουμε ότι παράτησε αναίτια και «ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΏΣ» τον ΘΙΝΑΛΙΑΚΟ τη σαιζόν 2015 - 16 για κάποια ομάδα ΟΝΌΜΑΤΙ CORFU FC.
Πιστεύοντας ωστόσο ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος αλλά κυρίως στη δεύτερη ευκαιρία , ξεχάσαμε εύκολα και του δώσαμε ότι ακριβώς χρειάζονταν για να πάμε μαζί ένα βήμα μπροστά.


ΔΥΣΤΥΧΏΣ ο κ. ΚΟΡΟΜΠΟΚΗΣ κάνει ότι είναι δυνατόν για να δικαιώσει όσους (μέλη της Διοίκησης και όχι μόνο) δεν του συγχώρεσαν εκείνη την ακαταλόγιστη συμπεριφορά.


Έχοντας παραστάσεις από ένα ποδόσφαιρο που δεν παίζεται μόνο στα γήπεδα του δώσαμε την ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα αξιοπρέπειας, μιας και είχε την τιμή να κάθεται στον πάγκο μιας ομάδας που χωρίς να το φωνάζει, δίνει μαθήματα ποδοσφαιρικού ήθους και αξιολογημένης ανθρώπινης συμπεριφοράς.


ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

 Υ.Σ. 1: ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΩΡΑ , Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Υ.Σ. 2. ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ,ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.


Υ.Σ. 3. Ο ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑΜΕ: « ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ» ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
του ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ»

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb