12/10/2020

«Περίπατος» της Αναγέννησης, 5-0 τις Σιναράδες

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε η Αναγέννηση Περιβολίου τις υποχρεώσεις της στην Α' Φάση του τοπικού Κυπέλλου, κερδίζοντας τον ΑΟ Σιναράδων με το επιβλητικό 5-0, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου.


Το παιχνίδι διεξήχθη χθες Κυριακή (11/10), στο γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων, δεδομένου ότι η πρώτη έδρα που είχαν δηλώσει οι Σιναραδίτες, δηλαδή το γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης, έχει κριθεί ακατάλληλη.


Οι Περιβολιάτες προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό, με γκολ του Γιάννη Μίτσουλη, γνωστού και ως «Κοτούλα», ενώ στο 37' ο Θοδωρής Μίαρης πέτυχε το 0-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 50' ο Αρτέμης Μίαρης τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Σταμάτη Κουλούρη και στο 61' ο Χριστόδουλος Πανταζής «έγραψε» το 0-4. Το σκορ το έκλεισε ο παίκτης που το είχε ανοίξει, ο Γιάννης Μίτσουλης, διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.


«Άρχοντας» του αγώνα ήταν ο Χρήστος Διαβάτης, ετών 53.


Η Αναγέννηση πέρασε στον Β' Γύρο του θεσμού, ως δεύτερη του 2ου Ομίλου, καθώς ισοβάθμησε μεν με τον πρωτοπόρο Φαίακα Μαραθιά, στους 7 πόντους, αλλά υστερούσε κατά μόλις ένα γκολ.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb