30/09/2020

Φήμες για επιστροφή του ΑΟ Κέρκυρα στο Εθνικό Στάδιο

Έπειτα από επταετή αναστολή της λειτουργίας του, ο ΑΟ Κέρκυρα επανήλθε στην αγωνιστική δραστηριότητα, ενώ πλέον είναι πολύ πιθανό η ομάδα να ξαναγυρίσει και στο «σπίτι» της, δηλαδή στο Εθνικό Στάδιο (ΕΑΚΚ).


Από το καλοκαίρι του 2013, η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση χρησιμοποιούνταν από τον ΑΟ Κασσιώπη, για τους αγώνες του είτε στην Super League, είτε στην Football League, είτε στην Super League 2. Φέτος, όμως, όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο σωματείο αποχωρεί από το ΕΑΚΚ κι επομένως ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την επιστροφή του ΑΟ Κέρκυρα.


Χθες Τρίτη (29/9) το απόγευμα, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΑΟΚ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚ Κέρκυρας, Σταμάτη Λυκούρη και κάποιες ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τις δύο πλευρές να ήρθαν σε συμφωνία για χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου από την ομάδα, για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣΚ (Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας και Κύπελλο). Οι αποφάσεις που πάρθηκαν σ' αυτή την σύσκεψη, πρόκειται να ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη στις 7 το απόγευμα, στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το προεδρείο του ΑΟ Κέρκυρα στο Φαληράκι, παρουσία του κ. Λυκούρη.


Υπενθυμίζουμε ότι οι «κυανέρυθροι» έχουν δηλώσει στην Ένωση ως έδρες τους το εθνικό Στάδιο Κέρκυρας και το Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
31
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμπλία, Αμπλίος, Απελλής, Απέλλης, Αριστόβουλος, Αριστοβούλη, Νάρκισος, Νάρκισσος, Στρατονίκη, Στρατή, Νίκη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb