29/09/2020

Στον Κρόνο επιστρέφει ο Τηλέμαχος Μαγγιώρος

Ο Κρόνος Αργυράδων ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια πολύ ποιοτική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του, καθώς πρόκειται να αποκτήσει τον Τηλέμαχο (ή Μάχο) Μαγγιώρο.


Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Ατρόμητο Στρογγυλής και -σύμφωνα με τις πηγές του CORFUCORNER.GR- εντός των προσεχών ημερών θα επανενταχθεί στο ρόστερ των «μπλε» του Άρη Πανδή, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την αμυντική γραμμή της ομάδας.


Ουσιαστικά, ο έμπειρος οπισθοφύλακας επιστρέφει στο «σπίτι» του και σε πολύ γνώριμα λημέρια, δεδομένου ότι στον Κρόνο είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ενώ η μητέρα του είναι Αργυραδίτισσα.


Γεννημένος την Πρωταπριλιά του 1983, ο Τηλέμαχος Μαγγιώρος αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ. Όπως προαναφέραμε, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κρόνο Αργυράδων και κατόπιν φόρεσε την φανέλα του ΑΟ Βασιλάτικα, του Αστέρα Μωραϊτίκων, του Ηρακλή Αγίων Δέκα και του Ατρομήτου Στρογγυλής.


Η οικογένεια του Μαγγιώρου είναι «ποδοσφαιρική», καθώς σύζυγός του είναι η παλιά πολύ αξιόλογη διαιτητίνα (επόπτρια), Φωτεινή Γραικού. Ο Μάχος και η Φωτεινή έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο και γλυκύτατο αγοράκι, τον Κωνσταντίνο-Παναγιώτη (ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ), που σήμερα είναι 3,5 ετών και ο οποίος από φέτος μετέχει στην σπουδαία Ακαδημία ΡόΜα του Μανώλη Ροκίδη, που εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι.

 

 


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
31
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμπλία, Αμπλίος, Απελλής, Απέλλης, Αριστόβουλος, Αριστοβούλη, Νάρκισος, Νάρκισσος, Στρατονίκη, Στρατή, Νίκη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb