29/09/2020

Στο Φαληράκι τα μαθήματα των διαιτητών

Στην δημοτική αίθουσα του ΣΥΠΑΠ, στο Φαληράκι, διεξάγονται πλέον τα καθιερωμένα εβδομαδιαία εκπαιδευτικά μαθήματα των διαιτητών της Κέρκυρας.


Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα (28/9), υπό την αιγίδα φυσικά της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κ. Δημοσιεύουμε και σχετικές φωτογραφίες.


Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι πρότινος, οι δευτεριάτικες συγκεντρώσεις των ρέφερι του νησιού γινόντουσαν σε αίθουσα του Επιχειρηματικού Κέντρου του Κανονιού (τέως ενωσιακό γήπεδο), κάτι που ήταν απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση έχει νοικιαστεί από τον ασήμαντο προπονητάκο Ιωάννη Σφακιανάκη, που είναι «αφανής» ιδιοκτήτης τριών σωματείων (του Άρη Μέσης ή ΑΟΚ Κανονιού, του ΠΑΟ Σφακιανάκης και της ΑΕ Κανονιού) και ο οποίος κατά την διάρκεια των μαθημάτων ενδεχομένως να συναναστρέφονταν με τους διαιτητές, άρα υπήρχε ένα είδος ασυμβίβαστου.


Η δημοτική αίθουσα στο Φαληράκι, παραχωρήθηκε έπειτα από σχετικό αίτημα του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, Γιώργου Κουλόπουλου και του Α' Αντιπροέδρου, Γιώργου Νάου, στην συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο του ΣΥΠΑΠ, Σπύρο Μωραΐτη, το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης (22/9).

 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
31
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμπλία, Αμπλίος, Απελλής, Απέλλης, Αριστόβουλος, Αριστοβούλη, Νάρκισος, Νάρκισσος, Στρατονίκη, Στρατή, Νίκη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb