29/09/2020

ΚΡΙΚΕΤ: Κλήση του Θωμά Ζώτου στην Εθνική ομάδα Ανδρών

Τον 15χρονο Κερκυραίο κρικετίστα του "Δεκάθλου" , Θωμά Ζώτο ,κάλεσε για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Ανδρών κρίκετ, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Aslam Later.


Ο κόουτς της Εθνικής προχώρησε στην κλήση του νεαρού αθλητή, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα του Δεκάθλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Τ20 εξωτερικού χώρου, καθώς και στον πρόσφατο αγώνα της Μικτής Κέρκυρας, στην οποία μετείχε με την ομάδα κρίκετ των Authors XI .


Να σημειωθεί ότι ο Θωμάς Ζώτος, μαθητής της Α Λυκείου, ξεκίνησε να παίζει κρίκετ σε ηλικία 5 ετών από τις Ακαδημίες του ΑΟΠΚ το ΔΕΚΑΘΛΟΝ, συνέχισε στις μικρές ηλικιακές του συλλόγου και τώρα είναι μέλος και της Ανδρικής ομάδας.


Οι προπονήσεις της Εθνικής θα ξεκινήσουν σε έναν περίπου μήνα, ενόψει της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση του 8ου Παγκοσμίου κυπέλλου.


Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα συμμετέχει στον Β ΟΜΙΛΟ της Ευρωπαϊκής Ζώνης, μαζί με Φινλανδία, Γερμανία, Νήσο Γκέρνσεϊ, Σουηδία, Λουξεμβούργο, Ουγγαρία και Γιβραλτάρ. Οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στην Φιλανδία το επταήμερο 24-30 Ιουνίου 2020, ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας, αναβλήθηκαν για το 2021 σε ημερομηνία που θα ορίσει η ICC (Παγκόσμια Ομοσπονδία Κρίκετ) .

 

 

Πηγή: Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
29
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αβραάμ, Αβραμία, Μελιτίνη, Μελιτίνος, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb