28/09/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: «Διαζύγιο» του Φαίακα με τον Νίκο Ριγανά

Στην λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, Νίκο Ριγανά, αλλά και με τον βοηθό του, Μανώλη Κουμαραδέλη, προχώρησε η διοίκηση του Φαίακα Κέρκυρας.


Ο 33χρονος Κερκυραίος τεχνικός, είχε θέσει την παραίτησή του στην διάθεση του Δ.Σ λίγη ώρα μετά την λήξη του σαββατιάτικου εκτίς έδρας αγώνα με τον Ζαφειράκη Νάουσας (25-25 το σκορ) και ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Δράμα' 86 με 19-22.

 

 


Παραθέτουμε την ανακοίνωση του συλλόγου:


«Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του «Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας» μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου, αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ. Νίκο Ριγανά καθώς και του βοηθού του κ. Μανώλη Κουμαραδέλη, τους ευχαριστούν για τις υπηρεσίες τους και τους εύχονται καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb