24/09/2020

Την οικονομική στήριξη του κόσμου ζητά ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου

Μέσω της ακόλουθης ανάρτησης της, στην σελίδα του σωματείου στο facebook, η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Νικολάου ζητά την οικονομική υποστήριξη των φίλων του συλλόγου, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας:


«Μετά από χρόνια και πολλές προσπάθειες η ιστορική ομάδα του χωριού μας κατάφερε να γράψει στην ιστορία της, για δεύτερη φορά και πρώτη μετά από 32 χρόνια, τη συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία.


Ένα όνειρο που ξεκίνησε πριν χρόνια, όταν ακόμα συγχωριανοί μας παίζοντας κάτω από δέντρα, σε αλάνες και χωράφια, ίδρυσαν τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Κεραυνό Αγίου Νικολάου.


Συναθλητές πλέον στη σκυταλοδρομία της ιστορίας της ομάδας μας, είμαστε όλοι μας ηθικά δεσμευμένοι να υποστηρίξουμε το χωριό μας και τη φανέλα της ομάδας μας στις αυξημένες απαιτήσεις που απορρέουν από την τιμητική αυτή συμμετοχή της, στην πρώτη κατηγορία.


Ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να απευθυνθεί σε όλους τους συγχωριανούς εντός και εκτός των ορίων του χωριού ώστε ο καθένας μας να βοηθήσει με όποια οικονομική στήριξη μπορεί την προσπάθεια του χωριού μας.


Με εκτίμηση το Δ.Σ. της ομάδας
Βασίλειος Χ. Καλούδης
Λεωνίδας Κ. Ρέβης
Αλέξανδρος Ν. Δημουλής
Νικόλαος Χ. Μηνάς
Νικόλαος Σ. Δημουλής
Ιάσωνας Σ. Καλούδης
Δημήτρης Ι. Παπαγιαννάκης


Για τυχόν οικονομική ενίσχυση προς την ομάδα μας, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε το IBAN της ομάδας: Τράπεζα Πειραιώς GR96-0171-1740-0061-7404-0030-867»

 

 Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb