24/09/2020

Υπό διάλυση η Βολίδα!

Η 24η Σεπτεμβρίου 2020 ενδεχομένως να αποτελέσει την «μαύρη» ημέρα της ιστορίας της Βολίδας Κάτω Γαρούνα, καθότι -όπως φαίνεται- το σωματείο οδηγείται στην διάλυση!

 

 

 

Στα τέλη Αυγούστου, οι «κιτρινόμαυροι» δήλωσαν κανονικά συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας και στο τοπικό Κύπελλο, ενώ πριν από δύο εβδομάδες (και συγκεκριμένα στις 9 Σεπτεμβρίου) το Δ.Σ. προσέλαβε τον Κώστα Μάμαλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όμως, το ρόστερ ήταν αποδεκατισμένο και στις προπονήσεις λάμβαναν μέρος ελάχιστοι ποδοσφαιριστές. Και σαν να μην έφτανε και το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος, κρίθηκε και ακατάλληλο το «σπίτι» του, δηλαδή το γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης, , με συνέπεια η ομάδα να αναγκαστεί να «ξεσπιτωθεί». Υπό αυτές τις συνθήκες, η Βολίδα δεν ήταν δυνατό να λειτουργήσει εύρυθμα και αξιοπρεπώς.

 

 

 

Βάσει, λοιπόν, των πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, σήμερα Πέμπτη (24/9) το πρωί, η Διοίκηση του σωματείου απέστειλε έγγραφο στην Γραμματεία της ΕΠΣΚ, γνωστοποιώντας την απόφασή της να αποσύρει την ομάδα από τις τοπικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις (Κύπελλο και Πρωτάθλημα). Κατόπιν τούτου, ματαιώνεται και ο σαββατιάτικος αγώνας Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΣ Κανονιού, που είχε οριστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου, όπερ σημαίνει ότι το ματς θα κατακυρωθεί υπέρ του «συγκροτήματος» του Φίλιππου Τάντη με τέρματα 0-3 και βαθμούς τρεις.

 

 

 

Μετά την απόφαση του συλλόγου να παραιτηθεί από τα προγραμματισμένα παιχνίδια του, αναμένεται η ομάδα του Κάτω Γαρούνα να παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, προκειμένου να του επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές, δηλαδή χρηματικό πρόστιμο, ενδεχομένως και αφαίρεση βαθμών.

 

 

 

Πλέον, είναι εντελώς αβέβαιο το μέλλον της Βολίδας, η οποία πριν από 11 χρόνια είχε κάνει πολύ υπερήφανο το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, κατακτώντας το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Και ουδείς γνωρίζει αν θα υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιους ανθρώπους για να αναλάβουν τις τύχες του σωματείου ή αν θα προκύψει Διοίκηση Πρωτοδικείου, ώστε η ομάδα να προλάβει να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας. Γεγονός αναμφισβήτητο, είναι ότι ο σύλλογος «έσκασε σαν βόμβα» στα χέρια του Σπύρου Μέριανου, γνωστού και ως «Καρέκα»!

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
22
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb