23/09/2020

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ: Οι αλλαγές στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Από την ΕΠΣ Κέρκυρας ανακοινώθηκαν οι παρακάτω αλλαγές στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του τοπικού Κυπέλλου:

 

 

 

• Ο αγώνας μεταξύ Βολίδας Κάτω Γαρούνα - ΠΑΟΣ Κανονιού, θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30, στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου και όχι στο Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων Μέσης, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

 

 

 

• Το παιχνίδι μεταξύ Δία Κασσιώπης - Θιναλιακού Αχαράβης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30, στο Δημοτικό γήπεδο Κασσιώπης και όχι το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, κατόπιν κοινού αιτήματος των σωματείων.

 

 

 

• Ο αγώνας μεταξύ Κρόνου Αργυράδων - ΑΟ Παξών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης.

 

 

 

 

• Η αναμέτρηση μεταξύ Αχιλλέα Νυμφών - Ηρακλή Σφακερών, θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου (αντί για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου) και ώρα 16:30, στο Δημοτικό γήπεδο Νυμφών, λόγω αναγκών της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης.

 

 


Επίσης, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΣΚ, οι προγραμματισμένοι αγώνες στο Δημοτικό γήπεδο Αγίων Δέκα και στο Δημοτικό γήπεδο Παλαιοκαστριτών, θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς έγινε επανέλεγχος και διαπιστώθηκε πως περατώθηκαν οι εργασίες στους τάπητες των αγωνιστικών χώρων, ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθούν και τα προγραμματισμένα ματς στο γήπεδο του Ολύμπου, καθώς παρατάθηκε η άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
20
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Ντιάνα, Διάνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb