23/09/2020

Αδειοδοτήθηκε το γήπεδο του Ολύμπου, κατάλληλα των Αγίων Δέκα και του Σκριπερού

Έστω και την τελευταία (κυριολεκτικά) στιγμή, το γήπεδο του Ολύμπου, αδειοδοτήθηκε (έστω και προσωρινά) και πλέον θα δύναται να χρησιμοποιηθεί για την διεξαγωγή επισήμων αγώνων.

 

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, σήμερα Τετάρτη (23/9), στις 12:30 περίπου το μεσημέρι, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας προσκόμισε στον Όλυμπο και στην ΕΠΣ Κέρκυρας το έγγραφο, βάσει του οποίου παρέχεται άδεια λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της Καλλιθέας Καναλίων για τρεις μήνες. Εάν το συγκεκριμένο έγγραφο καθυστερούσε να σταλεί για ακόμη λίγες ώρες, τότε τα παιχνίδια του ερχόμενου σαββατοκύριακου μεταξύ ΑΠΣ Μπενιτσών - Αστέρα Πετριτή και Νέου 2017 - Ατρομήτου Άφρας, για την Α' Φάση του τοπικού Κυπέλλου, θα ήταν «στον αέρα» και η Ένωση σήμερα το απόγευμα θ' αναγκάζονταν να τα ορίσει σε άλλα γήπεδα.

 

 

 

Εξάλλου, χθες Τρίτη (22/9) η Επιτροπή Στατιστικής & Γηπέδων της ΕΠΣΚ πραγματοποίησε επανέλεγχο στο Δημοτικό γήπεδο Αγίων Δέκα και στο Δημοτικό γήπεδο Παλαιοκαστριτών, στο Σκριπερό. Διαπιστώθηκε ότι είχαν «μπει» συνεργεία για να κάνουν τις μικροπαρεμβάσεις που ήταν αναγκαίες κι έτσι οι εν λόγω αθλητικές υποδομές κρίθηκαν κατάλληλες για την τέλεση επισήμων αγώνων, άρα θα μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά από τις ομάδες που τις έχουν δηλώσει ως έδρα.

 

 

 

Να αναφέρουμε επιπλέον, ότι εν τέλει η ΕΠΣΚ όρισε στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου την διεξαγωγή του σαββατιάτικου ματς Κυπέλλου μεταξύ Βολίδας Κάτω Γαρούνα - ΠΑΟΣ Κανονιού, για τον 4ο Όμιλο. Αυτό συνέβη, διότι το Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων Μέσης (το οποίο έχουν δηλώσει ως πρώτη έδρα οι «κιτρινόμαυροι») έχει κριθεί ακατάλληλο προς χρήση, ενώ το γήπεδο του Ολύμπου (που δήλωσε ως δεύτερη έδρα η Βολίδα) δεν είναι διαθέσιμο, καθότι εκεί έχουν οριστεί να γίνουν άλλα παιχνίδια.

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
20
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Ντιάνα, Διάνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb