22/09/2020

Αίτημα της Κασσιώπης προς την ΕΠΟ για Γ’ Εθνική

Η Διοίκηση του ΑΟ Κασσιώπη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την συμμετοχή του σωματείου στο επερχόμενο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

 

 

 

Το CORFUCORNER.GR επικοινώνησε με μέλος του Δ.Σ. του κερκυραϊκού συλλόγου, το οποίο μας πληροφόρησε ότι σήμερα Τρίτη (22/9) εστάλη αίτημα προς την ΕΠΟ, προκειμένου η ομάδα να λάβει μέρος στην τέταρτη την τάξη Εθνική Κατηγορία, παρότι έχει γίνει η κλήρωση. Πλέον, λοιπόν, αναμένεται η απόφαση της Ομοσπονδίας. Πάντως, ο προαναφερόμενος παράγοντας μάς εξέφρασε την πολύ μεγάλη αισιοδοξία του ότι το αίτημα θα γίνει αποδεκτό.

 

 

 

Η Κασσιώπη επιδιώκει να «μπει» στον 5ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, όπου υπάρχουν οι άλλες δύο κερκυραϊκές ομάδες (ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ) και που ο αριθμός των σωματείων είναι μονός (13), λόγω της αποχής του Σουλίου Παραμυθιάς, ούτως ώστε ο ΑΟΚ να «κουμπώσει» με τον σύλλογο που θα έχει ρεπό την εκάστοτε αγωνιστική. Μάλιστα, εφόσον οι κινήσεις των ανθρώπων της Κασσιόπης θα έχουν αίσιο τέλος, είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί από την ΕΠΟ να έχει η ομάδα ρεπό στις πρώτες αγωνιστικές, προκειμένου να προλάβει να κάνει την προετοιμασία της.

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
23
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb