22/09/2020

Κερκυραϊκός Γ.Σ : « Ο Φαίακας βάζει ύπουλες τρικλοποδιές και ψεύδεται ασυστόλως»!

Μέσω του ακόλουθης ανακοίνωσής της, η διοίκηση του Κερκυραϊκού Γ.Σ παίρνει θέση και δίνει την δική της απάντηση για το θέμα που προέκυψε στο τουρνουά μπάσκετ Προμίνι με τον Φαίακα, ασκώντας δριμεία κριτική στο συγκεκριμένο σωματείο:


«Ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος, σεβόμενος την επί 128 ετών ιστορία του, είναι αντίθετος με κάθε δημοσίευση στα Μ.Μ.Ε ή στο διαδίκτυο.

Επειδή όμως σε αυτό τον τόπο, πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.


Ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος, ουδέποτε αρνήθηκε τη συμμετοχή κανενός αθλητή του Φαίακα στον αγώνα, ασχέτως αν ο κανονισμός λέει φέτος, ότι λόγω Covid-19, δεν θα εισέρχονται στο γήπεδο παραπάνω από 12 αθλητές, 2 προπονητές και 4 ακόμη άτομα (φυσικοθεραπευτής-γιατρός-συνοδοί ή παράγοντες). Δηλαδή 18 συνολικά.


Ο Φαίακας προσήλθε στο γήπεδο με 17 αθλητές, 2 προπονητές, 1 γιατρό, 2 παράγοντες και 5 γονείς. Συνολικά 27 άτομα.


Εμείς, το μόνο που ρωτήσαμε, ήταν, γιατί έφεραν τόσο κόσμο και γιατί δεν είπαν και σε μας να φέρουμε κάποια παιδάκια παραπάνω, προκειμένου να παίξουν και αυτά, καθότι κάνουμε το ίδιο με όλες τις ομάδες - από την στιγμή που έχουμε και την σύμφωνη γνώμη των διαιτητών - ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, που το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Φυσικά απάντηση δεν πήραμε.


Σε ότι αφορά την ένσταση, αυτή δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά με την άδεια διεξαγωγής του. Αυτόν άλλωστε (τον αγώνα), τον κερδίσαμε εντός των 4 γραμμών του γηπέδου, κάτι που ο Φαίακας εντέχνως, ξεχνάει να αναφέρει.
Όπως ξεχνάει να αναφέρει, ότι προσήλθε στο γήπεδο χωρίς φύλλο αγώνα και έψαχνε μέχρι τελευταία στιγμή να βρει από άλλο σωματείο.


Φοβερή οργάνωση. Χωρίς φύλλο αγώνα, χωρίς άδεια αγώνα, απλά φέραμε τα παιδάκια να παίξουν. Τρομερή υπευθυνότητα (αν δεν έβρισκαν φύλλο αγώνος τελευταία στιγμή δανεικό από άλλο σωματείο, θα είχαν ήδη μηδενιστεί).


Κάποια στιγμή, το συγκεκριμένο σωματείο πρέπει να καταλάβει, ότι δεν μπορεί μια ζωή να βάζει ύπουλες τρικλοποδιές και να μην περιμένει την νόμιμη αντίδρασή μας.
Εξάλλου, την άδεια αγώνα ζητήσαμε να δούμε - καθώς λόγω Covid-19 όλα είναι πιο αυστηρά - την οποία υποχρεούται να εκδώσει δωρεάν το γηπεδούχο σωματείο και να την έχει μαζί του στο γήπεδο, κάτι που φυσικά δεν υπήρχε.


Όσον αφορά τα δακρυσμένα ματάκια παιδιών που δεν έπαιξαν - από δική σας όμως ευθύνη - σας καταλαβαίνουμε απόλυτα, γιατί μας κάνατε να το νοιώσουμε πέρυσι. Ο νοών νοείτω.
Δεν πρόκειται να κάνουμε διάλογο, ούτε να ασχοληθούμε άλλο με άτομα που ψεύδονται ασυστόλως, και που έχουν βάλει το στίγμα τους στο Κερκυραϊκό Μπάσκετ, με τον πιο αρνητικό τρόπο. Ο κόσμος μπορεί να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Χαρακτηρισμοί όμως του τύπου γελοίοι ή παρόμοιοι με αυτόν, δεν τιμούν όσους τους χρησιμοποιούν και ως εκ τούτου δεν μας αγγίζουν.


Όσον αφορά τους προπονητές μας, άλλη φορά να είστε πιο προσεκτικοί όταν αναφέρεστε σε αυτούς - γιατί ένα συγγνώμη δεν φθάνει - καθώς είναι όλοι τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, με κάρτα προπονητή Α' κατηγορίας, με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος και έχουν το Παιδαγωγικό στοιχείο στο μέγιστο βαθμό».

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
23
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb