22/09/2020

Ο Χριστοφοράκης φαβορί για τον πάγκο της Κασσιώπης

Πριν από μερικές μέρες, το CORFUCORNER.GR είχε αποκαλύψει τις επαφές των ιθυνόντων του ΑΟ Κασσιώπη με τον 38χρονο Σερραίο προπονητή, Πέτρο Στοΐλα, ο οποίος διαθέτει δίπλωμα UEFA PRO και αποτελούσε μια καλή λύση για τον πάγκο της ομάδας, στην περίπτωση που αυτή θα «κατέβαινε» στο Πρωτάθλημα της Football League.

 

 

 

Εσχάτως, όμως, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν! Το κερκυραϊκό σωματείο εν τέλει δεν δήλωσε συμμετοχή στην Football League, επομένως το ενδεχόμενο της συνεργασίας με τον Στοΐλα, μάλλον έχει «ναυαγήσει». Πλέον, οι διοικούντες του συλλόγου «το ψάχνουν» μήπως η ομάδα μπορέσει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το μεγάλο φαβορί για την τεχνική ηγεσία φέρεται να είναι -ποιος άλλος;- ο Κώστας Χριστοφοράκης.

 

 

 

Βάσει, λοιπόν, των πηγών της ιστοσελίδας μας, εάν κι εφόσον η Κασσιώπη λάβει μέρος στην τέταρτη την τάξη Εθνική Κατηγορία, τότε το Δ.Σ. σκοπεύει να προτείνει στον 45χρονο Λάκωνα προπονητή να αναλάβει τις τύχες του σωματείου. Άλλωστε, ο Χριστοφοράκης, που κατέχει UEFA A, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα... κατατόπια, αφού υπηρετεί πιστά το κλαμπ από το 2014, διατελώντας είτε τεχνικός της Κ19, είτε υπηρεσιακός της «πρώτης» ομάδας.

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
20
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Ντιάνα, Διάνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb