21/09/2020

Ο Σπύρος Γραμμένος προπονητής (και παίκτης) στην Στρογγυλή

Όπως είχαμε αναφέρει σε προγενέστερα ρεπορτάζ μας, ο Ατρόμητος Στρογγυλής ήταν το μοναδικό σωματείο της Α1' τοπικής Κατηγορίας, στο οποίο το θέμα του προπονητή βρισκόταν σε εκκρεμότητα.

 

 

 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου αναζητούσαν έναν τεχνικό, που να είναι διπλωματούχος, ώστε το σωματείο να μην δέχεται χρηματικά πρόστιμα από την ΕΠΣ Κέρκυρας, παράλληλα όμως να είναι και οικονομικός. Έψαχναν για αρκετό καιρό, αλλά δεν βρήκαν αυτό που ζητούσαν. Για τον λόγο αυτό, κατέληξαν σε λύση «εκ των έσω»!

 

 

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να εμπιστευτεί το... τιμόνι του Ατρομήτου στον Σπύρο Γραμμένο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε μία από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της ομάδας. Είναι 37 ετών, καθώς έχει γεννηθεί στις 28 Ιουνίου 1983, ενώ στους Στρογγυλιάτες θα έχει την διπλή ιδιότητα του τεχνικού και του ποδοσφαιριστή. Ένας ρόλος, που δεν του είναι καθόλου άγνωστος, αφού τον είχε και πριν από μερικά χρόνια στον Οδυσσέα Αυλιωτών (και συγκεκριμένα την περίοδο 2015-2016).

 

 

 

Οι άμεσοι συνεργάτες του Γραμμένου, θα είναι δύο. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Μπράτο, γνωστό και ως «Λώλο», που θα διατελέσει βοηθός προπονητή και γυμναστής των τερματοφυλάκων της ομάδας και για τον Χριστόφορο Παπαδόπουλο, ο οποίος θα είναι γυμναστής και ταυτόχρονα και παίκτης.

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
23
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb