21/09/2020

Τηλεφωνική απάτη με λεία 1.800€ στην Κέρκυρα!

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων ανακοινώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, καταγράφηκε, σε Υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, περιστατικό τηλεφωνικής εξαπάτησης, ιδιοκτήτη επιχείρησης ενοικιαζομένων δωματίων.


Ειδικότερα, άγνωστος τηλεφώνησε σε ιδιοκτήτη επιχείρησης και με το πρόσχημα της καταβολής του αντιτίμου, μέσω τραπεζικής υπηρεσίας, για την κράτηση δωματίων κατάφερε και απέσπασε το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ.


Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιπτώσεις που τους ζητούνται, μέσω τηλεφώνου, από άγνωστα άτομα, στοιχεία λογαριασμών ή κωδικών, για την πραγματοποίηση συναλλαγών.


Τέλος, παρακαλείσθε να ενημερώνετε άμεσα τις αστυνομικές Αρχές σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνεστε τέτοιες συμπεριφορές, ακόμα και στην περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.


Συμβουλές σχετικά με την αποφυγή εξαπάτησης μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα Οδηγός του Πολίτη.

 

 Πηγή: " ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ"

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
20
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Ντιάνα, Διάνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb