20/09/2020

Σε αγωνιστικά τεστ υποβλήθηκαν 34 διαιτητές της Κέρκυρας

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη (16 Σεπτεμβρίου) τα καθιερωμένα αγωνιστικά τεστ για τους διαιτητές της Κέρκυρας, ενόψει της καινούργιας ποδοσφαιρικής περιόδου.

 

 

 

Οι δοκιμασίες έγιναν υπό την αιγίδα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας κι έλαβαν χώρα στο Εθνικό Στάδιο του νησιού (ΕΑΚΚ), παρόντων των τριών μελών της Επιτροπής, δηλαδή των Νίκου Πουλημά, Νίκου Κούλια και Γιάννη Μέριανου.

 

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, στα αγωνιστικά τεστ συμμετείχαν 34 ρέφερι μεταξύ των οποίων και σχεδόν όλοι οι αξιολογημένοι στις Εθνικές Κατηγορίες), οι οποίοι είχαν προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα στην Ένωση. Για διάφορους λόγους, στις δοκιμασίες δεν πήραν μέρος 14 διαιτητές, οι οποίοι αναμένεται να εξεταστούν σε άλλες ημερομηνίες. Μέχρι τότε, όμως, δεν θα έχουν το δικαίωμα να παίξουν στις τοπικές διοργανώσεις (Κύπελλο και Πρωτάθλημα).

 

 

 

Εξάλλου, από αύριο Δευτέρα (21/9) ξεκινούν και τα καθιερωμένα εβδομαδιαία σεμινάρια των ρέφερι, που επίσης θα διεξάγονται με ευθύνη της τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας. Το αυριανό μάθημα είναι προγραμματισμένο για τις 8.30 το βράδυ, σε αίθουσα του Επιχειρηματικού Κέντρου του Κανονιού (τέως ενωσιακό γήπεδο).

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
23
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb