20/09/2020

Τρεις συν μία προσθήκες οι Βιταλάδες

Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν, ο Ποσειδώνας Βιταλάδων έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής τρεις μεταγραφές.

 

 

 

Βάσει, λοιπόν, των πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, στο "συγκρότημα» της νότιας Κέρκυρας έχουν ενταχθεί ο επιτελικός χαφ Μιλτιάδης Κουτρούλης και ο αμυντικός χαφ Γιώργος Καστρινός, οι οποίοι προέρχονται από τον ΑΟ Βασιλάτικα, καθώς και ο δεξιός μπακ Θεόδωρος Μυρίλλας, από την ΑΕ Λευκίμμης. Επίσης, στον Ποσειδώνα επέστρεψε και ο τερματοφύλακας Κώστας Βάρελης, που είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Αναγέννηση Περιβολίου και του οποίου η μεταγραφή στην ΑΕ Λευκίμμης «ναυάγησε».

 

 

 

Αντιθέτως, παρελθόν για την ομάδα των Βιταλάδων αποτελεί ο γκολκίπερ Ανδρέας Βλάσσης, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στο δυναμικό του ΑΟ Κάβου.

 

 

 

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι η πρώτη συγκέντρωση του Ποσειδώνα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ενώ η προετοιμασία ξεκίνησε δυο μέρες αργότερα, δηλαδή την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Οι προπονήσεις γίνονται στο δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης, υπό την επίβλεψη του Στέφανου Βάρελη, που για μία ακόμη χρονιά θ' αποτελέσει τον τεχνικό ηγέτη του σωματείου.

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
20
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Ντιάνα, Διάνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb