20/09/2020

Νέα συνάντηση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ με τοπικά σωματεία

Η ΕΠΣ Κέρκυρας, μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου, γνωστοποιεί πως η νεοσυσταθείσα Υγειονομική Επιτροπή της Ένωσης θα πραγματοποιήσει την τρίτη κατά σειρά συνάντηση της με εκπροσώπους των τοπικών ποδοσφαιρικών, σωματείων της την προσεχή Τετάρτη (23/9) το βράδυ, στο Φαληράκι:

 


«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας όπως ήδη ανακοινώθηκε συγκρότησε ειδική επιτροπή ασφάλισης και υγείας, με τη συμμετοχή 4 γιατρών της Κέρκυρας.


Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεών της, για όλους τους εμπλεκόμενους στις διοργανώσεις του τοπικού ποδοσφαίρου και ενόψει της προγραμματισμένης έναρξης των αγώνων Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων, η Υγειονομική Επιτροπή της Ένωσης οργανώνει συναντήσεις με εκπροσώπους των σωματείων και με όλους τους φορείς για την πιστή τήρηση και εφαρμογή του Υγειονομικού πρωτοκόλλου, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.


Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού την Τετάρτη 24.9.2020 και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σ.Υ.Π.Α.Π(στο Φαληράκι) .


Την επιστημονική ευθύνη της συνάντησης έχουν τα μέλη της επιτροπής γιατροί Δαφνής Σπυρίδων, Κουβαράκος Δαμιανός και Δοκανάρης Νικόλαος.


Κάθε σωματείο για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των συμμετεχόντων στη διαδικασία μπορεί να εκπροσωπηθεί αυστηρά με μέχρι 2 μέλη του, με οποιαδήποτε ιδιότητα.


Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγειονομικής (τοποθέτηση καρεκλών στις προβλεπόμενες αποστάσεις κ.λπ)».


Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
20
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Ντιάνα, Διάνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb