19/09/2020

Κολυμβητική εκδήλωση στην μνήμη του Άρη Μουζακίτη

Μια συμβολική κολυμβητική εκδήλωση, στην μνήμη του αδικοχαμένου Άρη Μουζακίτη, διοργανώνει για αύριο Κυριακή 20/9 ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας.


Ο άτυχος πυροσβέστης, έχασε τη ζωή του τον Ιούλιο του 2017 σε ηλικία 33 ετών, όταν συμμετέχοντας στις προσπάθειες κατάσβεσης φωτιάς στο Ζευγολατιό Κορινθίας, το τρακτέρ που τον μετέφερε ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΝΑΟΚ:


«Οι συνθήκες αλλάζουν ακολουθώντας τις κοινωνικές και πολιτισμικές στροφές, αλλά οι σκέψεις παραμένουν πάντοτε ζωντανές και αιχμηρές στο μυαλό και στην καρδιά μας. Φέτος είναι δύσκολη η οργάνωση εκδηλώσεων, όμως εμείς, όλη η οικογένεια του ΝΑΟΚ, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον Άρη μας, τον ήρωα Άρη Μουζακίτη.


Αύριο, Κυριακή 20/9/2020 και ώρα 11.00, μ' ένα σεμνό τρόπο λίγοι αθλητές και προπονητές του Ομίλου, κάποια μέλη του Δ.Σ. και ελάχιστοι φίλοι θα κολυμπήσουν συμβολικά μέσα στις εγκαταστάσεις του Ν.Α.Ο.Κ. για να θυμίσουν με αυτόν τον τρόπο ότι ο Άρης Μουζακίτης θα παραμένει πάντοτε μέρος της ψυχής και της ιστορίας του Ομίλου και της Κέρκυρας»

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
1
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Δαβίδ, Δαυίδ, Δαμιανός, Δαμιανή, Διόνυσος, Κομνηνός, Κοσμάς

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb