19/09/2020

Ακατάλληλο το γήπεδο των Καστελλάνων, προβλήματα σε πολλά ακόμη

Από την Επιτροπή Στατιστικής & Γηπέδων της ΕΠΣ Κέρκυρας και την αρμόδια δημοτική υπηρεσία, την ΣΥΠΑΠ (πρώην ΔΟΠΑΠ), διενεργήθηκε αυτοψία στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του νησιού (δημοτικά και ιδιωτικά γήπεδα), προκειμένου να ελεγχθεί η κατάστασή τους και να καταγραφούν οι ατέλειες και οι ελλείψεις τους, ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου.

 

 

Συγκεκριμένα, ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής της Ένωσης, Γιώργο Κουλόπουλο και τον μηχανικό του ΣΥΠΑΠ, Σπύρο Σουρβίνο. Προβλήματα διαπιστώθηκαν σε αρκετά γήπεδα και αναμένεται να ενημερωθούν σχετικά τόσο οι κατά τόπους Δήμοι, όσο και τα σωματεία που χρησιμοποιούν τους αθλητικούς χώρους.

 

 

 

Σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση, βρίσκεται το Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων Μέσης, το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR- κρίθηκε ακατάλληλο προς χρήση. Για τον λόγο αυτό, μέχρις ότου γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, ειδοποιήθηκαν τα σωματεία που έχουν δηλώσει ως πρώτη έδρα την συγκεκριμένη εγκατάσταση (δηλαδή η Βολίδα και ο ΑΟ Σιναράδων) να δηλώσουν στην διοργανώτρια αρχή άλλη έδρα για τους προσεχείς αγώνες τους.

 

 

 

Όμως, ιδιαιτέρως προβληματική εικόνα παρουσιάζουν και το Δημοτικό γήπεδο Αγίων Δέκα και το Δημοτικό γήπεδο Παλαιοκαστριτών, στο Σκριπερό. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, στο τελευταίο ο αγωνιστικός χώρος έχει υποστεί καθίζηση σε κάποια σημεία του κι εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Την ερχόμενη Τρίτη πρόκειται να γίνει επανέλεγχος των εν λόγω εγκαταστάσεων, προκειμένου να αποφασιστεί αν είναι κατάλληλες ή όχι για την διεξαγωγή επίσημων παιχνιδιών.

 

 

 

Να επισημανθεί, τέλος, ότι δεν διαθέτει πλέον άδεια το γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων, καθώς η περσινή ήταν προσωρινή κι έχει λήξει. Η συγκεκριμένη αθλητική υποδομή είναι ιδιόκτητη και η Διοίκηση του Ολύμπου έχει κινήσει τις διαδικασίες για την εκ νέου αδειοδότησή της. Για τον λόγο αυτό, βάσει των πηγών μας από την ΕΠΣΚ, οι ομάδες που έχουν δηλώσει το προαναφερόμενο γήπεδο για πρώτη έδρα, θα μπορούν προς το παρόν να παίζουν κανονικά σ' αυτό.

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
1
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Δαβίδ, Δαυίδ, Δαμιανός, Δαμιανή, Διόνυσος, Κομνηνός, Κοσμάς

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb