15/09/2020

Συνάντηση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ με τα σωματεία του νότου

Η ΕΠΣ Κέρκυρας γνωστοποιεί την συνάντηση της νεοσυσταθείσας Υγειονομικής Επιτροπής της Ένωσης με εκπρόσωπους των σωματείων του νότιου συγκροτήματος του νησιού, με σκοπό την ενημέρωση για την σωστή τήρηση των κανόνων υγιεινής.

 


Η εν λόγω συνάντηση, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (20/9), στον προαύλιο χώρο του Παλαιού Δημοτικού σχολείου Αργυράδων.

 


Να υπενθυμίσουμε, πως αύριο Τετάρτη 16/9 το βράδυ, η ίδια Επιτροπή θα παρευρεθεί στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, στην Αχαράβη, με το ίδιο προαναφερθέν θέμα συζήτησης, με ανθρώπους των συλλόγων του βορρά.


 


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου της διοργανώτριας αρχής:


«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας όπως ήδη ανακοινώθηκε συγκρότησε ειδική επιτροπή ασφάλισης και υγείας, με τη συμμετοχή 4 γιατρών της Κέρκυρας.


Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεών της, για όλους τους εμπλεκόμενους στις διοργανώσεις του τοπικού ποδοσφαίρου και ενόψει της προγραμματισμένης έναρξης των αγώνων Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων, η Υγειονομική Επιτροπή της Ένωσης οργανώνει συναντήσεις με εκπροσώπους των σωματείων και με όλους τους φορείς για την πιστή τήρηση και εφαρμογή του Υγειονομικού πρωτοκόλλου, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.


Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού την ΚΥΡΙΑΚΗ 20.9.2020 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στον προαύλιο χώρο του Παλαιού Δημοτικού σχολείου Αργυράδων για τα σωματεία του Νότου.


Την επιστημονική ευθύνη της συνάντησης έχουν τα μέλη της επιτροπής γιατροί Δαφνής Σπυρίδων, Κουβαράκος Δαμιανός και Δοκανάρης Νικόλαος.


Κάθε σωματείο για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των συμμετεχόντων στη διαδικασία μπορεί να εκπροσωπηθεί αυστηρά με μέχρι 4 μέλη του, με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγειονομικής (τοποθέτηση καρεκλών στις προβλεπόμενες αποστάσεις κ.λπ).

Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν και στις άλλες περιοχές της Κέρκυρας, οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα».

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
25
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφροσύνη, Ευφροσύνα, Φροσύνη, Φρόσω, Φροσούλα, Φροσού

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb