11/09/2020

Αρχίζει η διαδικασία στελέχωσης των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΚ

Μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσής της, η ΕΠΣ Κέρκυρας γνωστοποιεί την έναρξη της διαδικασίας στελέχωσης των ενωσιακών ομάδων:


«Η Επιτροπή Μικτών ομάδων ξεκινά τη διαδικασία επιλογής των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις ομάδες μας.


Τη Δευτέρα 21/9/2020 θα ξεκινήσουν οι προεπιλογές και προπονήσεις των μικτών μας ομάδων Κ15 (γεννηθέντες το έτος 2006) και Κ14 (γεννηθέντες τα έτη 2007 και 2008) στο γήπεδο Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣ Κέρκυρας.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και ώρα 15.00 έως 17.00.


Λόγω της πανδημίας που υπάρχει και για την προφύλαξη της υγείας των αθλητών μας, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Για τον λόγο αυτόν θα πρέπει οι αθλητές που θα προσέρχονται στις προπονήσεις των μικτών με αθλητική περιβολή και δεν θα εισέρχονται στα ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ και θα ακολουθούν υποχρεωτικά τα εξής:

1. Υποχρεωτική θερμομέτρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

2. Καταγραφή στοιχείων ( ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, e-mail, κινητό) στο κατάλογο εισερχομένων - εξερχομένων κατά την είσοδο στο γήπεδο.

3. Προσκόμιση αντίγραφου κάρτας υγείας σε ισχύ από καρδιολόγο η οποιουδήποτε γιατρού που έχει πιστοποίηση από την ΕΚΑΕ.

4. Προσκόμιση αντιγράφου ιατρικής βεβαίωσης ότι δεν εμφάνισε συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, πονόλαιμου, κόπωσης, διάρροιας, μυαλγίας, ανοσμίας.
Όποιος αθλητής παρουσιάζει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα την ημέρα της προπόνησης, θα πρέπει να ενημερώσει τον προπονητή του και θα του απαγορεύεται η είσοδος του στο γήπεδο. Για να επανέλθει θα πρέπει να έχει εξετασθεί από γιατρό.
Επίσης απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο όλων ανεξαιρέτως εκτός των αθλητών και των υπευθύνων των μικτών.


Υπεύθυνος της Επιτροπής Μικτών ομάδων είναι ο κ. Σουλάνης Κωνσταντίνος και προπονητές των ομάδων μας είναι: ο Άρης Λούβρος και ο Γιώργος Τσικρικώνης.


Παρακαλούμε τους παράγοντες και τους προπονητές των σωματείων να εργαστούν για τον κοινό σκοπό μας, να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν στις διαδικασίες των επιλογών.


Σας επισημαίνουμε την ανάγκη στήριξης των Μικτών Ομάδων μας που αποτελούν τον καθρέπτη του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου και είναι η μεγαλύτερη δυνατότητα διάκρισης και ανάδειξης των ταλέντων μας»

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
25
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφροσύνη, Ευφροσύνα, Φροσύνη, Φρόσω, Φροσούλα, Φροσού

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb