11/09/2020

Υπό προϋποθέσεις η διεξαγωγή φιλικών αγώνων

Μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσής της, η ΕΠΣ Κέρκυρας ορίζει τους όρους που θα πρέπει να τηρηθούν προκειμένου να επιτραπεί η διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών:

 

«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας ενημερώνει τα σωματεία της ότι με βάση τον κανονισμό διαιτησίας ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών χωρίς την έγκρισή της και φυσικά χωρίς την παρουσία επισήμων διαιτητών που ορίζει η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης (τα γηπεδούχα σωματεία θα πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως την Ε.Π.Σ.Κ. τουλάχιστον 2 ημέρες πριν).


Επισημαίνεται ότι είναι υποχρεωτική η κάρτα υγείας του αθλητή.
Ποδοσφαιριστές των οποίων η μετακίνηση τους δεν έχει ολοκληρωθεί θα αγωνίζονται με κατάσταση του σωματείου.


Οι διαιτητές υποχρεούται στους φιλικούς αγώνες να συντάσσουν Φύλλο αγώνα.
Επιπρόσθετα η διεξαγωγή φιλικών αγώνων λόγων των μέτρων προστασίας για το κορωνοϊό, και μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης πραγματοποιείται αυστηρά «ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ» με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, ενώ πρέπει να λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας πρωτοκόλλου για τα οποία έχει ενημερώσει η Γ.Γ.Α και από τις δύο διαγωνιζόμενες ομάδες.


Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ λαμβάνοντας υπόψη της, τη δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας διατηρεί τα μειωμένα περσινά εξοδολόγια διαιτησιών Φιλικών αγώνων ως εξής:

Γ΄ Εθνική Κατηγορία : 70 ευρώ

Α1΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία : 70 ευρώ

Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία : 60 ευρώ


Επισημαίνεται ότι επιβάλλεται η παρουσία Ιατρού κατά τη διεξαγωγή των Φιλικών αγώνων και τα γηπεδούχα σωματεία θα πρέπει να μεριμνούν τα ίδια για την παρουσία πιστοποιημένου ιατρού, διαφορετικά δεν θα διεξάγεται αγώνας».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
25
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφροσύνη, Ευφροσύνα, Φροσύνη, Φρόσω, Φροσούλα, Φροσού

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb