11/09/2020

Έντονη δυσαρέσκεια στον Ηρακλή Αγίων Δέκα για την κατάσταση του γηπέδου

Ενώ βρισκόμαστε δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας, το Δημοτικό γήπεδο Αγίων Δέκα παρουσιάζει μια πολύ άσχημη εικόνα.

 

 

 

Το CORFU CORNER.GR επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Ηρακλή Αγίων Δέκα, Αλέξανδρο Πουλή, ο οποίος εξέφρασε στην ιστοσελίδα μας τόσο τον προβληματισμό του και την απογοήτευσή του για την κατάσταση της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης, όσο και την δυσαρέσκειά του για την αμέλεια και την αδιαφορία που επιδεικνύουν ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και η ΕΠΣΚ.

 

 

 

«Είμαστε στο 2020 κι όμως βιώνουμε τριτοκοσμικές καταστάσεις», μας ανέφερε με έμφαση ο γνωστός γιατρός. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η εικόνα του γηπέδου των Αγίων Δέκα, πραγματικά είναι οικτρή και άθλια. Τα υδραυλικά έχουν πρόβλημα, τα αποδυτήρια χρειάζονται απολύμανση και βάψιμο, ενώ η κερκίδα και οι περιβάλλοντες χώροι έχουν πήξει στις ακαθαρσίες. Πώς είναι δυνατόν να λειτουργήσουν άνθρωποι κάτω από αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες; Πώς είναι δυνατόν να τηρηθούν οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, ειδικά εν καιρώ πανδημίας; Εμείς, ως σωματείο, προσπαθούμε με τα χίλια ζόρια και με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, να συντηρήσουμε σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο το αγωνιστικό τερέν, ούτως ώστε να μπορεί η ομάδα μας τουλάχιστον να κάνει προπονήσεις. Αλήθεια, πού είναι ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας; Πού είναι η ΕΠΣ Κέρκυρας; Ο Δήμος όφειλε να είχε επιλύσει εγκαίρως τα προβλήματα που υπάρχουν, προκειμένου το γήπεδο να γίνει λειτουργικό και ασφαλές. Όσον αφορά την Ένωση, θα έπρεπε από καιρό να είχε κάνει αυτοψία στον χώρο, να είχε καταγράψει τις ατέλειες και να είχε παρέμβει στην δημοτική αρχή. Ωστόσο, τζίφος! Τίποτα από αυτά τα αυτονόητα πράγματα δεν έχει γίνει. Η αδιαφορία τους είναι πλήρης κι επιδεικτική».

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
25
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφροσύνη, Ευφροσύνα, Φροσύνη, Φρόσω, Φροσούλα, Φροσού

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb