11/09/2020

Την Κυριακή 13/9 συναυλία για την Μαίρη Κασταμονίτη

Κυριακή 13/09/2020 στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου ( Μον Ρεπό) θα πραγματοποιηθεί συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για τη Μαίρη Κασταμονίτη.


Η Μαίρη, διαγνώστηκε με μία πάρα πολύ επιθετική και σπάνια μορφή κακοήθειας, η οποία χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, καθώς και μετέπειτα ειδικών ακτινοθεραπειών. Δυστυχώς, κανένα δημόσιο νοσοκομείο δε μπορεί να αναλάβει την εν λόγω εγχείρηση και η μόνη επιλογή είναι η εγχείρηση αυτή να γίνει στη μοναδική ιδιωτική κλινική που μπορεί να την αναλάβει, κάτι που εκτοξεύει το κόστος της εγχείρησης και της νοσηλείας.


Θεωρούμε ότι τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμεη μόνη σανίδα σωτηρίας μας είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη μας! Καλούμε τους συντοπίτες μας να συμβάλλουν -στο μέτρο των δυνατοτήτων τους- στο ασφαλισμένο κυτίο κατάθεσης χρημάτων που θα υπάρχει στην είσοδο του θεάτρου.


Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι μπάντες:

Sedate Illusion, The Ricci Project , The BlackStrat Band,φιλική συμμετοχή ο Παντελής Κοντός και Αλκαίος Περούλης . Ηχοληψία και φωτισμός Αντώνης Χονδρογιάννης (SoundCheck)


Ώρα προσέλευσης : 19.30


Επίσης, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, απαραίτητη η χρήση μάσκας στον χώρο καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Με την υποστήριξη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
25
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφροσύνη, Ευφροσύνα, Φροσύνη, Φρόσω, Φροσούλα, Φροσού

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb