10/09/2020

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Εκτός οικονομικής ενίσχυσης οι ομάδες του Ιονίου!

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά! Σύμφωνα με την ΕΠΟ, τo Iόνιο δεν... ανήκει στην Ελληνική επικράτεια, με την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας να αφήνει εκτός οικονομικής ενίσχυσης τις ομάδες από την Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά και την Ζάκυνθο!

 


Πριν από μερικές ημέρες, η Ε.Ε της ΕΠΟ αποφάσισε - μεταξύ άλλων- την οικονομική ενίσχυση ύψους 170.000 ευρώ για τις νησιώτικες ομάδες που αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική. Μόνο που εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι η απόφαση αυτή αφορά μόνο τα σωματεία που ανήκουν στο Αιγαίο πέλαγος! Για άλλη μια φορά, οι ομάδες του Ιονίου μένουν «φτωχοί συγγενείς» και στην... απέξω!

 

Εκτός του κρητικού ομίλου, όλες οι υπόλοιποι σύλλογοι έχουν να περάσουν θάλασσα, είτε με καράβι, είτε με αεροπλάνο.


Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα ioniansports "Αντί , η ΕΕ της ΕΠΟ να συμπεριλάβει και τις ομάδες του Ιονίου, τις αφήνει εκτός πλάνου λες και το Ιόνιο δεν ανήκει στην Ελληνική επικράτεια και οι ομάδες δεν ανήκουν στο δυναμικό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας! Καλό θα είναι λοιπόν, τόσο οι Ενώσεις όσο και οι ομάδες του Ιονίου να πιέσουν προς την σωστή κατεύθυνση για να αποκατασταθεί η αδικία που υφίσταται αυτή την στιγμή."

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
25
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφροσύνη, Ευφροσύνα, Φροσύνη, Φρόσω, Φροσούλα, Φροσού

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb