10/09/2020

Έντονη διαμαρτυρία της ΑΕΛ προς τον Δήμο νότιας Κέρκυρας

Η ΑΕ Λευκίμμης εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς τον Δήμο νότιας Κέρκυρας, επειδή επέτρεψε την πραγματοποίηση της συναυλίας στον Πετριτή, ενώ μερικές εβδομάδες νωρίτερα είχε απαγορέψει να γίνει εκείνη του Δημήτρη Σταρόβα στην Λευκίμμη. Πιο αναλυτικά:


«Με αφορμή την πραγματοποιηση της συναυλίας στο Πετριτη
Καταδικάζουμε την στάση του Δημάρχου Κωστα Λεσση και συσσωμης της δημοτικής αρχής ενάντια στην ομάδα μας.


Ως γνωστόν ματαιώθηκε η συναυλία της Ομάδας μας με το έτσι θέλω με απόφαση της δημοτικής αρχής, γιατί όπως μας είπαν δεν μπορουσαν να αναλάβουν την ευθυνη λόγω της πανδημιας και των προβληματων που ενδεχομένως να υπήρχαν.


Εμείς σαν διοικητικό συμβουλιο με την στήριξη του κόσμου μας και των καταστημάτων της περιοχης μας ,τους αμέτρητους εθελοντές, με πολυ κόπο καταφέραμε να στησουμε έναν εξαιρετικό χώρο για την πραγματοποιηση της συναυλίας που θα απέφερε μια οικονομική βοήθεια για το σωματείο μας.
Μάλιστα πήραμε και τα συγχαρητήριά της αστυνομίας επειδή καταφέραμε να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα..


Ωστόσο Δήμαρχε έχοντας δυο μέτρα και δυο σταθμά αποφάσισες ότι είμαστε ανίκανοι για την διεξαγωγή της συναυλίας έχοντας σαν δικαιολογία ότι μπορει να υπάρξει θανατηφόρο κρουσμα λόγω Κορωνοιου.


Θα θέλαμε να μας απαντησετε με ειλικρίνεια για ποιο λόγο επιτράπηκε η συναυλία στον Πετριτη και στις Αλυκές Λευκίμμης ακυρώθηκε με το έτσι θέλω.
Θέλουμε ξεκάθαρη απάντηση, αν είστε ικανός να μας δώσετε βέβαια ....


Τέλος σαν Αθλητική Ένωση Λευκίμμης καλουμε την δημοτική αρχή να αναλάβει το κόστος το οποίο εμείς επωμιστηκαμε σαν διοίκηση από την ματαίωση της συναυλίας μην έχοντας έσοδα από πουθενα» .

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
25
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφροσύνη, Ευφροσύνα, Φροσύνη, Φρόσω, Φροσούλα, Φροσού

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb