06/08/2020

Συντονιστική Επιτροπή στον Άγιο Νικόλαο για το γήπεδο

Χθες Τετάρτη (5/8) έγινε η προγραμματισμένη λαϊκή συνέλευση στον Άγιο Νικόλαο, που είχε ως κύριο αντικείμενο συζήτησης το τι μέλει γενέσθαι με την ανακατασκευή του γηπέδου του ομώνυμου χωριού.

 

Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο Τύπου του Κεραυνού Αγίου Νικολάου:

«Στις 5 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση στο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου του χωριού.


Ως θέμα είχε την ενημέρωση των κατοίκων αλλά και τη λήψη αποφάσεων για το φλέγον θέμα της μη υποβολής μέχρι τώρα από το δήμο προς το υπουργείο του αιτήματος της χρηματοδότησης και υλοποίησης της αναβάθμισης του αθλητικού σταδίου του Αγίου Νικολάου,


Παρευρέθηκαν ο εφημέριος της τοπικής εκκλησίας, η δημοτική σύμβουλος, παλιοί πρόεδροι της κοινότητας του χωριού, το νυν κοινοτικό συμβούλιο, τα ΔΣ και μέλη του πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου, αντιπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων από τη νότια Κέρκυρα καθώς και πολλοί κάτοικοι.


Σε κλίμα γενικά ήρεμο τοποθετήθηκαν πολλοί και κυριάρχησε η παρατήρηση ότι κακώς δεν έχει γίνει ακόμα η χρηματοδότηση του σταδίου.
Σε αρκετούς κατοίκους υπήρχε διάχυτη η οργή, η αγανάκτηση και τα έντονα παράπονα για την βραδύτητα, την ολιγωρία αλλά και την αδιαφορία την οποία έχουν δείξει μέχρι τώρα οι εμπλεκόμενοι φορείς Υπουργείο Εσωτερικών καθώς και οι δήμαρχοι της Κεντρικής αλλά και Νότιας Κέρκυρας.


Πάρθηκαν αποφάσεις να δημιουργηθεί μια ευρύτερη συντονιστική επιτροπή, η οποία θα ζητήσει με έγγραφό της να συζητηθεί το θέμα σε συνεδρίαση του δήμου της νότιας Κέρκυρας και επιπλέον να υπάρξουν κινητοποιήσεις για την διεκδίκηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης του έργου της αναβάθμισης του αθλητικού σταδίου».

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
28
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb