29/07/2020

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κέρκυρας συγχαίρει τους 8 αξιολογηθέντες ρέφερι

Μέσω των ακόλουθων αναρτήσεων του στο facebook, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας απευθύνει τα συγχαρητήριά του προς τους 8 Κερκυραίους ρέφερι που αξιολογήθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στους πίνακες των τριών Εθνικών Κατηγοριών της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2020-2021):


«Το Δ.Σ.του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ συγχαίρει για την 3η συνεχόμενη χρονιά την επανεκλογή του στους πίνακες της Β εθνικής κατηγορίας τον διαιτητή Κέρκυρας ΚΟΛΥΤΑ ΣΠΎΡΟ και του εύχεται πάντα επιτυχίες».


«Το Δ.Σ.του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ συγχαίρει για την επανεκλογή τού στους πίνακες της Β εθνικής κατηγορίας τον βοηθό διαιτητή Κέρκυρας ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΘΕΟΧΆΡΗ και του εύχεται Κάθε επιτυχία».

 

11Σ.Δ.Π.Κ Σ.Δ.Π.Κ και 10 ακόμη

 


«Το Δ.Σ. του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ συγχαίρει τους διαιτητές: ΓΙΟΎΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ και ΚΑΒΒΑΔΊΑ ΝΙΚΟΔΗΜΟ για την επανεκλογή τους στην Γ εθνική κατηγορία και τούς εύχεται κάθε επιτυχία».


«Το Δ.Σ. του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ συγχαίρει τους βοηθούς διαιτητές: ΜΙΧΟ ΙΩΑΝΝΗ,ΜΙΧΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟ,ΣΕΡΙΦΗ ΑΝΔΡΕΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΌ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Κ ΣΑΤΚΛΙΦ ΣΤΕΦΑΝΙΑ για την επανεκλογή τους στην Γ εθνική κατηγορία καθώς και την παρουσία της κ ΣΑΤΚΛΙΦ ΣΤΕΦΆΝΙΑΣ στην ΠΡΩΤΗ κατηγορία στις γυναίκες και τούς εύχεται κάθε επιτυχία».

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
6
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευμορφία, Έμμυ, Μορφούλα, Μόρφω, Σωτήριος, Σωτήρης, Σώτος, Σωτηράκης, Σωτηρία, Σωτήρω

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb