29/07/2020

Συνένωση των Alykon B.C με την Ακαδημία του ΑΟ Κέρκυρα

Μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου, οι Alykes B.C ενημερώνουν αναφορικά με τη συνεργασία που σύναψαν με την Ακαδημία του ΑΟ Κέρκυρα:


«Το σωματείο μας Alykes Basketball Club είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό της Κέρκυρας την ενσωμάτωση του με τα τμήματα υποδομών του ΑΟ Κέρκυρα.


Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να ωθηθούν όλο και περισσότερα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού.
Η δημιουργία τμημάτων ανηλίκων για την ενασχόληση των μικρών φίλων της καλαθοσφαίρισης, θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία και ενσωμάτωση των τμημάτων υποδομών του ΑΟΚ, με στόχο, να αποκτήσουν οι μικροί αθλητές, όλα εκείνα τα εφόδια που είναι χρήσιμα στην ζωή τους, όπως ήθος, αξιοπρέπεια, υπευθυνότητα και αυτοεκτίμηση.


Μέσα από τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος, με σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, με προοπτικές εξέλιξης και παράλληλα με την ανάπτυξη του πνεύματος, του σεβασμού προς τον άνθρωπο, τη συναδέλφωση και αλληλεγγύη, τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας και γενικότερα τη ψυχαγωγία και την κοινωνική ανάπτυξη των μικρών αθλητών.


Το προπονητικό επιτελείο θα αποτελείται από έμπειρους προπονητές του αθλήματος με υπεύθυνο του τμήματος υποδομών τον Θεοτόκη Παναγιώτη (Τάκη)».

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
5
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Νόννα, Νόνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb