29/07/2020

Αναστάτωση στον Άγιο Νικόλαο για το γηπεδικό!

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί στις τάξεις του Κεραυνού Αγίου Νικολάου, καθώς η γραφειοκρατία αποτελεί... ανάχωμα στην τέλεση των εξαγγελλομένων έργων της ομάδας.


Εκφράζοντας την ανησυχία του, το σωματείο της νότιας Κέρκυρας προέβει στην ακόλουθη ανακοίνωση:


Μετά την τελευταία ανακοίνωσή μας για το θέμα του γηπέδου, με τη δημοσιότητα και την έκταση που πήρε, πληροφορηθήκαμε ότι το θέμα θα συζητηθεί στο αυριανό (29/7) δημοτικό συμβούλιο (κεκλεισμένων των θυρών).


Επισημαίνουμε ξανά ότι το έργο είναι εγκεκριμένο, χρηματοδοτημένο και ονοματοδοτημένο από το Υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 3/12/19 και λήγει στις 31/12/20.


Το πρόβλημα ήταν, όπως επισημάναμε από τότε, ότι φορέας υλοποίησης ήταν ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας. Η λύση είναι ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας να κάνει αίτημα στο Υπουργείο (και να το υποστηρίξει!!) για αλλαγή του φορέα υλοποίησης από Δήμος Κεντρικής σε Δήμος Νότιας Κέρκυρας.


Οι αρμόδιοι καθυστέρησαν χαρακτηριστικά και έπρεπε πάλι η ομάδα να ασχοληθεί και να βρει τη λύση.


Απευθυνόμενοι λοιπόν προς το Δήμαρχο κύριο Λέσση και προς όλο το δημοτικό συμβούλιο ανεξαιρέτως, τους λέμε «Κύριοι, αρκετά κωλυσιεργήσατε, αρκετά αδιαφορήσατε! Ήρθε η ώρα να πράξετε το δίκαιο, ήρθε η ώρα να πράξετε το νόμιμο, ήρθε η ώρα να πράξετε το δημοκρατικό. Ήρθε η ώρα να φτιάξετε το γήπεδο του Αγίου Νικολάου!


Δεν ζητάμε χάρες, ζητάμε αυτό που δικαιούμαστε!!! Υλοποιήστε το έργο και εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας χειροκροτήσουμε.»


Υ.Γ. Τις επόμενες μέρες και ανεξαρτήτως των αποφάσεων που θα παρθούν από το αυριανό δημοτικό συμβούλιο θα βγάλουμε εκτενέστερο δελτίο τύπου, το οποίο θα στείλουμε σε όλους τους φορείς και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νησιού».

 

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
5
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Νόννα, Νόνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb