28/07/2020

Στα τελικά δοκιμαστικά της Κ14 του Παναθηναϊκού ο Κωνσταντίνος Καρβούνης

Σημαντική διάκριση για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, σε επίπεδο υποδομών, αποτελεί η επιλογή του πολύ ταλαντούχου, Κωνσταντίνου Καρβούνη, στα τελικά δοκιμαστικα για την ένταξή του στην Κ14 του Παναθηναϊκού.

 

 

Ο 13χρονος παίκτης ανήκει στην Ακαδημία του ΑΓΣ Ορφέα Κανονιού, με προπονητή τον Σπύρο Βλάσση, ενώ αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Το τριήμερο Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Ιουλίου, μετείχε στα εκπαιδευτικά camps του Δικτύου Σχολών του «τριφυλλιού», στο Μουζάκι της Καρδίτσας, εκεί όπου διακρίθηκε κι επιλέχτηκε να συμμετάσχει στην τελική φάση των δοκιμαστικών, που θα πραγματοποιηθούν στο προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟ, στο Κορωπί. Τον Κωνσταντίνο Καρβούνη συνόδευσε στην Καρδίτσα ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Μανώλης Ροκίδης, που είναι υπεύθυνος και προπονητής της Ακαδημίας ΡόΜα. Πέραν του πιτσιρικά, ο κ. Ροκίδης πήρε μαζί του και εφτά παιδιά από την ΡόΜα, καθώς κι ένα από την ΓΕ Θιναλίου. Από τους εννέα αυτούς παίκτες, εν τέλει το... πράσινο φως πήρε ο Κωνσταντίνος, που -σημειωτέον- τυγχάνει γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Μάκη Καρβούνη.

 

 

Εδώ, οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στον Μανώλη Ροκίδη, ο οποίος δεν κοίταξε το προσωπικό του συμφέρον (όπως κάνουν κάποιοι άλλοι τα τελευταία δύο χρόνια), αλλά αντιθέτως, φρόντισε να... ανοίξει τιςν πόρτες σε ένα παιδί που δεν ανήκει στην δική του Ακαδημία. Εύγε, λοιπόν, στον έμπειρο τεχνικό!

 

Μετά την διάκριση του μικρού Κωνσταντίνου, ο κ. Ροκίδης προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, στο Facebook:

«Η πράξη μου να δώσω σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί και να επιλεγεί, είναι αυτονόητη. Πολλά συγχαρητήρια στον Καρβούνη Κωνσταντίνο για την διάκρισή του και ακόμη περισσότερα στον προπονητή του, Σπύρο Βλάσση, για την αγωνιστικότητα, για την συνέπεια, για την συμπεριφορά και το ήθος που δίδαξε στον παίκτη του».

 

 

Από τη δική του πλευρά, ο πατέρας του ταλαντούχου πιτσιρικά, Μάκης Καρβούνης, «ανέβασε» στο διαδίκτυο το εξής ευχαριστήριο κείμενο:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του παναθηναϊκού, Μανώλη Ροκίδη, για την ευκαιρία που έδωσε στον γιο μου, Κωνσταντίνο Καρβούνη, να αγωνιστεί και να διακριθεί και να επιλεγεί για τα τελικά δοκιμαστικά στο Προπονητικό Κέντρο του Παναθηναϊκού, στο Κορωπί, για την στελέχωση της Κ14, κατά την διάρκεια των εκπαιδευτικών καμπ του Δικτύου Σχολών PSS , στο Μουζάκι Καρδίτσας, υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού. Εύχομαι στον Κωνσταντίνο καλή συνέχεια, πολύ δουλειά, μυαλό και σύνεση, για την μεγάλη αυτή ευκαιρία που του δόθηκε»

 

 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
5
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Νόννα, Νόνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb