28/07/2020

Προς αποχώρηση από τον Μαραθιά τα ξαδέλφια Γούναρη

Ο Φαίακας Μαραθιά ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας και στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένονται ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε το CORFUCORNER.GR ορισμένοι ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ τελούν προς αποχώρηση. Παραδείγματος χάριν, είναι πάρα πολύ πιθανό να φύγουν τα ξαδέλφια Αλέξανδρος και Κωνσταντίνος Γούναρης Ο πρώτος είναι 32 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ φορ και ως περιφερειακός επιθετικός, ενώ ο δεύτερος είναι 18 χρονών και παίζει στον χώρο του κέντρου. Πρόκειται για δύο πολύτιμες μονάδες για τον Φαίακα, οι οποίοι μάλιστα τυγχάνουν γιος και ανιψιός αντίστοιχα του γνωστού παράγοντα, Προκόπη Γούναρη, που πριν από μερικές εβδομάδες υπέβαλλε την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.

 

 

Από ‘κει και πέρα, δύο άλλοι παίκτες, οι Δημήτρης Βλάσσης («Γαμπρός») και Βασίλης Καββαδίας, είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του «συγκροτήματος» του Μαραθιά.

 

 

Ορισμένοι από τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές φέρονται να κουβεντιάζουν με συλλόγους της γύρω περιοχής, όπως η ΑΕ Λευκίμμης, ο Αστέρας Πετριτή, η Αναγέννηση Περιβολίου, ο Κρόνος Αργυράδων και ο ΑΟ Κάβος.

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
5
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Νόννα, Νόνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb